Fashion

Kate Middleton şi Meghan Markle, apariţie răvăşitoare în public! S-au întrecut în ţinute

andreea voicu
March 12, 2019 16:49 PM

12 martie a fost o zi importantă pentru familia regală a Marii Britanii. Aceasta s-a reunit pentru slujba de la Westminster Abbey, împreună cu peste 50 de invitaţi din Commonwealth.

Kate Middleton și Meghan Markle au fost în centrul atenţiei, iar cele două cumnate au fost mai apropiate ca niciodată, lăsând la o parte toate speculaţiile din ultima vreme, care le dădea certate de luni bune.

Kate Middleton şi Meghan Markle, apariţie răvăşitoare în public!

Cele două s-au îmbrăţişat şi chiar pupat pe obraz, în văzul tuturor, lucru care nu s-a mai întâmplat până acum. Mai mult de atât, cele două s-au conversat îndelung cu soţii lor, Prinţul William şi Prinţul Harry.

Mai mult de atât, cele două au impresionat prin ţinutele alese. Ducesa de Cambridge a îmbrăcat un pardesiu roşu, la care a asortat o pălărie, în timp ce Ducesa de Sussex a ales o ţinută mai casual, formată dintr-o rochie înflorată, semnată de Victoria Beckham.

După ce s-au căsătorit, Meghan Markle şi Prinţul William au anunţat că nu vor mai locui împreună cu Kate și William la Palatul Kensington, iar gurile rele au speculat că există neînţelegeri între cele două cupluri regale.

În urmă cu o săptămână, Kate şi William au participat, alături de Meghan şi Harry la petrecerea organizată în cinstea Prinţului Charles, la împlinirea a 50 de ani de când a fost numit succesor la tron. Atunci, Meghan Markle a fost ignorată de membrii familie regale.