Fashion

Kendall Jenner, aproape goală pe covorul roșu! Vedeta a comis-o din nou

nicoleta.ispasescu
September 12, 2018 15:31 PM

Săptămânile modei sunt în curs de desfășurare și toată lumea știe ce înseamnă asta: covor roșu, petreceri fastuoase și ținute care mai de care mai extravagante.

Pe aceeasi temaKendall Jenner, la cină cu iubitul într-un tricou de aceeași vârstă cu ea

Și cum de fiecare dată pe covorul roșu vedem foarte multă goliciune, acest lucru s-a întâmplat și în cazul lui Kendall Jenner: vedeta a apărut aproape goală, călcându-i pe urme surorii sale, Kim, expertă în ținute mai mult decât sumare.

Garderoba lui Kendall Jenner pentru luna Septembrie a anului acesta a fost una cu totul și cu totul deosebită. Să începem cu combo-ul de la petrecerea Harper’s Bazaar, o ținută destul de decentă, dar feminină în același timp.

Ulterior, ceva magic s-a întâmplat și toate hainele au disparut, iar Kendall a rămas într-o salopeta foarte transparentă, din plasă.

Acest lucru pare să nu o fi deranjat-o pe fiica cea mică a familiei Kardashian, care și-a făcut apariția la petrecerea de 70 de ani a brandului Longchamp din Paris într-o rochie din dantelă neagră extrem de transparentă, prin care se vedeau sânii.

Kendall a arătat uimitor în rochia cu pricina, pe care a ales să o poarte fără sutien, dar cu o pereche pantaloni scurți cu talie înaltă. Desigur, pentru un look mai boem, Kendall și-a prins părul într-un coc elegant și a ales un machiaj simplu, cu excepția buzelor roșii.