Fashion

Kendall Jenner, în cea mai nouă campanie Adidas

nicoleta.ispasescu
March 4, 2019 18:57 PM

Celebrul topmodel, Kendall Jenner, tocmai a dezvăluit cea mai nouă campanie, pentru Adidas SLEEK, o campanie de promovare a colecției primavară-vară 2019.

Kendall face parte din familia Adidas încă din 2017, ea fiind ambasador al brandului Adidas Originals, așadar era de așteptat o nouă campanie a acesteia.

Modelul s-a întrecut pe sine în ceea ce privește noua campanie Adidas SLEEK. Ea nu numai că poartă adidașii în picioare, dar îi ține și pe cap (în echilibru), doarme pe ei și jonglează cu ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

don’t mind me #adidasSLEEK @adidasoriginals #createdwithadidas #adidas_Ambassador

O postare distribuită de Kendall (@kendalljenner) pe

Kendall Jenner, în cea mai nouă campanie Adidas

Cea mai nouă colecție Adidas – SLEEK –  pentru primăvară-vară 2019 e formată din sweatshirts, jachete, pantaloni sport, pantaloni scurți etc. – toate cu siluete orientate către funcționalitate.

Adidașii vin în trei stiluri diferite, care variază între 80-100$, iar fiecare stil este disponibil în mai multe culori, de la roz și roșu la verde și alb.

În toate imaginile, Kendal Jenner, unul dintre cele mai bine plătite topmodele, apare îmbrăcată din cap până-n picioare Adidas, având diferite styling-uri.