Fashion

Kim Kardashian, într-o ținută asemănătoare cu a lui Carrie Bradshaw

andreea voicu
June 13, 2019 12:21 PM

Multe femei încearcă să o copieze pe celebra Kim Kardashian, urmându-i sfaturile în materie de stil și frumusețe. Dar oare de unde se inspiră bruneta pentru ținutele sale? Ei bine, se pare că vedeta nu este originală atunci când vine vorba de a-și alege hainele pe care le poartă.

Cea mai recentă apariție a lui Kim Kardashian a ridicat multe semne de întrebare. Soția lui Kanye West a purtat o fustă vintage cu imprimeu din ziar, semnată Dior, și un maieu simplu, alb. Această piesă vestimentară a creat controverse.

Kim Kardashian, într-o ținută asemănătoare cu a lui Carrie Bradshaw

Dacă facem o reîntoarcere în timp și aruncăm o privire peste stilurile vedetelor de la începutul anilor 2000, putem aminti de actrița din ‘Sex and the city’, Carrie Bradshaw. 

Aceasta a purtat o ținută similară cu a lui Kim. Carrie Bradshaw a îmbrăcat rochia cu imprimeu Dior în timp ce filma o scenă din celebrul serial, în septembrie 2009. 

Atât rochia lui Carrie, cât și fusta lui Kim fac parte din colecția John Galliano pentru Christian Dior. Casa de modă Dior a confecționat prima rochie din țesătură de ziar în 1960. 

Este lesne de înțeles cine a purtat prima dată acest outfit. Desigur, Kim Kardashian a încercat să schimbe un pic ținuta și să își personalize fusta. Ea a purtat-o într-o manieră mai sexy, cu o crăpătură adâncă pe picior.

Nu este prima dată când Kardashian a fost prinsă în offside. În urmă cu câteva luni, bruneta a purtat o rochie identică cu a lui Naomi Campbell, la un eveniment.

Sursa: instyle.com