Fashion

La mulți ani! Designerul Elie Saab împlinește vârsta de 54 de ani

alexandra dutu
July 4, 2018 16:36 PM

Designerul Elie Saab împlinește vrâsta de 54 de ani. Celebrul creator de modă libanez s-a născut în 4 iulie 1964 și s-a făcut remarcat în industria modei în 1980, fiind specializat pe bridal couture.

Pe aceeasi temaElie Saab a copiat creațiile brandului românesc Seen Users

Biografie Elie Saab

Elie Saab are o carieră impresionantă, mai ales pentru o societate în care marile școli de modă sunt jucători importanți în piață.

Designerul și-a deschis primul atelier în Beirut, având alături o echipă formată din 15 angajați.

Autodidact, fără studii superioare de profil, Saab a reușit să se facă remarcat în întreaga lume, fiind unul dintre cei mai importanți designeri ai momentului.

Elie Saab a devenit în 1997 primul designer de origine străină, non-italiană, membru de onoare al Camerei Nazionale della Moda și și-a prezentat prima colecție internațională la Roma.

În 1999, Regina Rania a Iordanului a purtat o rochie semnată Elie Saab, cu ocazia încoronării, fapt ce i-a adus un plus de publicitate designerului, care a devenit preferatul numeroaselor vedete în aparițiile lor publice.

În anul 2000, este invitat de către Chambre Syndicale de la Haute Couture să prezinte 4 colecții pe an la Paris, Haute Couture and Ready-to-Wear.

Elie Saab si sotia lui, Claudine

Elie Saab trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Claudine, femeia care i-a devenit soție în 1990. Caludine este fiica unuia dintre primii lui clienți. Cei doi au împreună trei fii.

Rochiile lui Elie Saab

Elie Saab le-a cucerit pe femeile din întreaga lume nu numai cu frumusețea rochiilor lui, ci și cu măiestria și tehnica artistică desăvârșită de concepete filosofice.

Pentru Saab, cheia succesului este reprezentată de relația dintre designer și cliente.