Fashion

Monday Inspiration: ținute cool pentru prima zi a săptămânii

Stefana Macovei
April 15, 2018 21:24 PM

Știm că luni nu este ziua preferată a nimănui. Însă asta nu trebuie să fie o piedică în a-ți începe săptămâna cu zâmbetul pe buze. De multe ori, ceea ce porți îți schimbă complet atitudinea față de mediul înconjurător.

Ca atare, de ce să nu alegi un outfit care să și se potrivească, în care să te simți puternică și încrezătoare, ca să treci peste această zi mult mai ușor.

Indiferent că alegi jeanși, o rochie sau o fustă, combină smart&fun piesele între ele. Simte-te confortabil și în largul tău atunci când alegi să porți un anumit item, fie că vorbim despre pantofii cu toc – care, da, probabil nu sunt alegerea cea mai comodă pentru toată lumea, but still… – sau niște flats într-o culoare atipică. Accesorizează-ți ținuta corespunzător pentru un plus de originalitate!

De la genți și până la jachete, poți să mixezi piesele din garderoba ta cum vrei tu, fiindcă, iată, când vine vorba de modă, nu există limite! Așa că depășește-ți fricile și emoțiile și îndrăznește să abordezi stilul care îți place!

Am făcut o selecție de fotografii de streetstyle pentru tine, ca să-ți servească drept inspirație pentru începutul săptămânii. Nu lăsa ziua de luni să-ți strice cheful. Înfrunt-o cu o ținută super stylish!

Foto: Instagram