Fashion

Marni, Self-Portrait și Roberto Cavalli: Colecțiile Resort ale sezonului

ioana pana
December 4, 2018 09:31 AM

Colecțiile Resort ale sezonului

Marni

„Viața e roz și roz este lumea toată” zicea Jojo la începutul anilor 2000. Valabil și pentru Marni, în colecția Resort 2019. Într-adevăr, ceea ce se remarcă este cromatica delicioasă, nuanțele pale de roz, lila și galben muștar par să fi preluat conducerea. Volumele și texturile sunt luxuriante și par o reinterpretare a Epocii Victoriene în conformitate cu zilele noastre. Despre rochiile cu printuri florale, romantice Francesco Risso, directorul creativ la Marni, spune că și le-a imaginat ca pe niște „grădini extravagante, nebunești”.

 

View this post on Instagram

 

Pied de poule. The irresistible charm of refined codes that transcends classic canons. #MarniResort2019

A post shared by Marni (@marni) on

Self-Portrait

Colecția Resort Self-Portrait pare o potretizare a tuturor trendurilor actuale…și încă puțin. Cu materiale extravagante, precum satinul sau catifeaua și cu printuri încărcate, Han Chong a reușit să creeze o colecție feminină (dantela, volanele și fustele plisate nu lipsesc nici ele) care are, de asemenea, un aer foarte fresh.

 

View this post on Instagram

 

@birgitkos in Resort 19’s VELVET DIAMANTÉ TOP as seen in @portermagazine

A post shared by SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) on

 

View this post on Instagram

 

STAR SATIN EMBELLISHED JUMPSUIT

A post shared by SELF-PORTRAIT (@mrselfportrait) on

Roberto Cavalli

Știam că animal print-ul este o tendință majoră a sezonului, însă Roberto Cavalli a dus-o la un alt nivel. Într-un mix al senzualității și al influențelor western, au luat naștere paltoane cu imprimeu de junglă, rochii plisate cu imprimeu leopard și geci bărbătești cu imprimeu de șarpe. Franjurile s-au remarcat și ele, în contextul unui compleu din tricot alb-negru cu motive tip tradițional.