Fashion

Meghan Markle, într-o ținută all-white! Ducesa de Sussex a arătat tot

andreea voicu
February 13, 2019 12:54 PM

Meghan Markle întoarce toate capetele cu fiecare apariție a sa! Ducesa de Sussex mai are puțin și naște, însă nu stă locului o clipă. Ea și soțul ei, Prințul Harry, au vizionat o piesă de teatru la Muzeul Național de Istorie din Londra.

Pentru această ieșire, Meghan Markle a purtat o rochie albă, mulată, semnată Calvin Klein, la care a asortat un palton to alb de la Amanda Wakeley. În picioare a încălțat o pereche de pantofi verde închis.

Meghan Markle, într-o ținută all-white! Ducesa de Sussex a arătat tot

Ducesa de Sussex a arătat formidabil și și-a etalat cu mândrie burtica de gravidă. Ea urmează să nască în luna aprilie. Până acum nu a dezvăluit ce sex va avea bebelușul său.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt foarte încântați să anunțe că Ducesa de Sussex este însărcinată și va naște în primăvara anului 2019. 

Aceștia au apreciat toată susținerea primită din partea întregii lumi cu ocazia nunții lor din luna mai și sunt fericiți să împartă această veste minunată cu publicul!”,  s-a arătat în anunțul trimis de Palatul Kensigton.

Copilul celor doi va fi al șaptelea în linie la tronul Marii Britanii și al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a.