Fashion

Naomi Campbell împlinește 49 de ani! Fotografii de colecție, care te vor lăsa fără cuvinte

nicoleta.ispasescu
May 22, 2019 10:45 AM

Astăzi, legendara Naomi Campbell împlinește 49 de ani. Actriță și model, Naomi Campbell este un adevărat fashion icon, cunoscută în întreaga lume drept prima femeie de culoare care a apărut pe o revistă Vogue.

Naomi Campbell s-a născut în Streatham, Londra, este de origine jamaicană, cu rădăcini chineze și este una dintre cele mai bine plătite modele din lume. În cei 49 de ani de carieră, topmodelul a reușit să strângă o avere de 60 de milioane de dolari.

Ca în fiecare an, cel mai probabil Naomi Campbell își va petrecere ziua de naștere la Cannes, alături de alte personalități importante.

Topmodelul și-a început cariera în anii 80, după ce a fost descoperită în timp ce făcea cumpărături în Londra. Imediat, cariera lui Naomi Campbell a luat avânt și a început să prezinte la Milano, Paris și să apară pe coperțile celor mai importante reviste de modă.

Prima apariție publică a lui Campbell a fost la vârsta de 7 ani, în februarie 1978. Ea a fost selectată sa participe în videoclipul “Is This Love” al lui Bob Marley. În 1982 a apărut într-un alt videoclip, de aceasta dată în ” I’ll Tumble 4 Ya ” al lui Culture Club.

Naomi Campbell este una dintre cele mai discutate apariții din industria modei, și cea mai controversată. Topmodelul a fost una dintre primele modele de culoare acceptate în modă, devenind muză pentru foarte mulți designeri, de la Azzedine Alaïa la Gianni Versace, Karl Lagerfeld etc.

Pentru a sărbători cei 49 de ani ai topmodelului, noi am făcut o selecție cu mai multe fotografii de colecție ale acesteia, pe care le puteți vedea în Galeria Foto.