Fashion

Noua geantă Jacquemus - următorul trend al anului 2019?

ioana pana
March 12, 2019 11:32 AM

Dacă ne gândim la moda anului 2018 pentru sezonul de vară, ne gândim inevitabil la pălăria cu boruri enorm de late, “La Bomba”, a designerului Jacquemus.

Noua geantă Jacquemus – următorul trend al anului 2019?

Vedetă pe Instagram, accesoriul preferat în rândul persoanelor influente și sursă de inspirație pentru magazinele mass-market, iată că pălăria pare să aibă un urmaș de nădejde în anul 2019. Numai că de data aceasta este vorba de un accesoriu complet antitetic din punct de vedere al proporțiilor: apariția genții “Le Chiquito” în varianta mini-mini. Pentru că ea era deja mini. Iar acum este și mai… mini. Așadar, discuția gravitează în jurul unei genți în care intră un inel, o bomboană, sau, ca să vorbim în termeni mai actuali, un singur AirPod.

Inițial creată cu scopul de a reprezenta o invitație pentru Fashion Show-ul Jacquemus, iată că geanta a ajuns și pe podiumul de la Săptămâna Modei la Paris. Și în caz că vă întrebați care este prețul unui asemenea accesoriu, aceasta costă nici mai mult, nici mai puțin de 500$. O sumă care categoric nici nu ar încăpea în geantă.

Și bineînțeles că acest trend nu a fost abordat doar de designerul Simon Porte Jacquemus, o variantă a genții extra-mini regăsindu-se și în colecția Louis Vuitton, însă sub forma unui suport de ruj.

Vor fi gențile minuscule accesoriul must-have al anului 2019? Rămâne de văzut. Până una-alta, ne putem amuza pe seama acestui trend atipic, căci presimțim că nu va mai dura mult până când noi însene vom deveni victima lui.