Fashion

Absolut superbă! Ce rochie a îmbrăcat Alina Binder pentru dansul mirilor

andreea voicu
October 2, 2018 18:27 PM

Principele Nicolae s-a însurat cu Alina Binder, duminică (30 septembrie), iar evenimentul a fost unul de basm. Cei doi și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu, la biserica Sfântul Ilie din Sinaia, apoi au petrecut alături de aproape 300 de invitați la Cazinoul Sinaia.

Pe aceeasi temaLana Del Rey, critici dure la adresa lui Kanye West. Ce s-a întâmplat între cei doi

De la biserică până la restaurant, tinerii căsătoriți au mers cu o caleașcă trasă de doi cai negri. Mirii au avut două perechi de nași: Liviu şi Simona Popescu şi Constantin Filitti şi Alexandra Butculescu Filitti.

Pentru deschiderea petrecerii de nuntă, Alina și Principele Nicolae au ales piesa „Gramofon” a lui Eugen Doga. Mireasa a avut două rochii în ziua nunții. Dacă la slujba religioasă a purtat o rochie princiară, la petrecere, Alina Binder a optat pentru o rochie vaporoasă, plisată manual și extrem de senzuală.

Brandul Parlor, cel care a creat rochiile a dezvăluit faptul că cea de-a doua ținută a fost special concepută pentru dansul mirilor. Cu ajutorul rochiei fluide, albă, coregrafia mirilor a fost una de excepție.

„Am decis ca cea de-a doua rochie să fie una fluidă, plisată manual, care va arăta spectaculos la petrecere, în timpul dansului”, se arată într-o înregistare video realizată de brandul Parlor.

Coregrafia pentru dansul mirilor a fost realizată de Andrei Ștefan, fost câștigător la „Dansez pentru tine”.

„Am fost onorat că am avut ocazia să realizez acest moment în acea zi atât de specială pentru cei doi îndrăgostiţi”, a mărturisit tânărul coregraf, pentru Click!

La petrecere au avut circa 300 de invitați veniți din toate colțurile lumii. Din păcate, Familia Regală nu a participat la nuntă, nici măcar mama lui Nicolae, Principesa Elena. Din partea nepotului Regelui Mihai a venit doar sora sa, Karina, care i-a stat mereu alături, și care la nuntă i-a fost domnișoară de onoare.