Nyakim Gatwech - fotomodelul desemnat ”Regina Întunericului”

Verdict.ro
February 9, 2018
February 9, 2018

Nyakim Gatwech s-a făcut remarcată în lumea moddelingului nu numai formelor perfecte, ci și datorită pigmentului special al pielii. Fotomodelul a fost desemnat ”Regina Întunericului” și susține că, personal, consideră culoarea specială a pielii ei ca fiind un dar de la Dumnezeu.

Nyakim Gatwech se numără printre cele mai dorite modele de podium din lume. Tânăra de numai 24 de ani este din Sudul Sudanului și s-a făcut remarcată datorită pigmentului pielii extrem de închis.  I s-au oferit 10.000 de euro, însă Nyakim Gatwech a refuzat să-și deschidă pigmentul pielii. Fotomodelul susține că nu și-ar albi pielea pentru nimic în lume și că acesta este atuul ei.

”Trebuie să te iubești. Trebuie să fii încrezător în tine indiferent de sitauție. Dacă tu te iubești, oamenii din jurul tău vor vedea și ei acest lucru. O să radieze asta din interiorul tău și atunci ceilalți vor trebui să te accepte așa cum ești sau sunt liberi să plece. Nu mi-aș albi niciodată pielea, consider că aceasta este o binecuvântare”, a declarat Nyakim Gatwech, potrivit teenvogue.com.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !