O prințesă modernă : Meghan Markle, viitoare favorită a regalității britanice!

Verdict.ro
December 18, 2017
December 18, 2017

Meghan Markle, un nume prezent aproape zilnic în presă și un personaj care promite să devina noua favorită a regalității britanice.

Cunoscută și anterior relației cu Prințul Harry, datorită rolului din ”Suits”, Meghan se află într-un adevărat maraton mediatic de când și-a anunțat logodna cu Harry, cu care se va căsători în primăvara anului viitor.

Dacă ai urmărit serialul cu pricina, nu ai cum să nu fi observat nu doar o siluetă perfectă, dar și o serie de ținute office, exemplare, pe care le-a purtat întruchipând rolul de avocat. Nici în viața reală Meghan nu are un stil vestimentar foarte îndepărtat de cel afișat în rolul ce a făcut-o celebră.

Tinute cu influențe clasice, preponderent în nuanțe ”cuminți”, neutre, un aer relaxat predominant,  indiferent de outfit-ul ales, Meghan Markle este încă o figură atipică pentru regalitatea britanică, dar un personaj adulat deja de publicul larg.

In ultima perioadă, pregătindu-se pentru rolul principal pe care îl va juca, acela de soție a Prințului Harry, stilul său s-a rafinat vizibil, fiind adaptat din ce în ce mai mult protocolului regal.

Cu toate acestea, Meghan nu a renunțat (încă), la blugii ușor rupți, la cămășile lejere, la colanții de yoga sau rochiile mini, care îi pun perfect în evidență picioarele demne de un top model.

Factorul cool, fresh și relaxat se simte în toate ținutele sale, fie că vorbim despre aparițiile casual, la evenimente sportive, sau la ținutele de seară, ce mențin aceeași atitudine.

Cum se va îmbrăca Meghan de acum încolo? Nu ne rămâne decât să îi urmărim evoluția, însă până atunci iată câteva dintre cele mai recente apariții ale sale!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !