PALATUL VERSAILLES, UN IZVOR DE INSPIRAȚIE PENTRU DESIGNERI

Verdict.ro
December 6, 2017
December 6, 2017

Nimeni nu poate contesta frumusețea și fascinația acestui palat. Versailles a fost o muză de inspirație pentru numeroși designeri, iar fascinația acestora s-a reflectat în propriile lor colecții. Christian Dior este unul dintre acești designeri, care au văzut în acest palat o sursă nesecată de inspirație. A fost impresionat de arhitectura, de interiorul aurit si de imensele grădini, iar în colecțiile sale am putut remarca aceste influențe. Acum, noul director creativ pentru bijuteriile Dior, Victoire de Castellane, împărtășeste aceeași pasiune cu Moinsieur Dior. În ultima sa colecție, high jewerly, De Castellane a creat mai multe piese în care se pot observa aceste influențe. De exemplu, o superbă pereche de cercei cu diamante – care par a fi smulse dintr-un candelabru;  un inel cu smarald arabesque – care ne poartă cu gândul la frumoasa arhitectură Barocă, sau un colier – care imită o draperie din catifea.

DIOR À VERSAILLES, CÔTÉ JARDINS este o colecție impresionantă ce nu poate trece ușor atenției privitorilor și care te face să te îndrăgostești…la prima vedere. Mai jos v-am pregătit o galerie foto cu frumoasele bijuterii. Enjoy!

 

Produsele pot fi vizualizate pe site-ul: dior.com

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !