Pantalonii raiați revin în tendințe! Iată cum îi poți purta!

Verdict.ro
November 22, 2017
November 22, 2017

Lungi, midi, evazați sau skinny, sezonul acesta ne bucurăm de reîntoarcerea în tendințe a pantalonilor raiați! Dacă ești nostalgică după perioada copilăriei (și a adolescenței după caz), vei putea profita din plin în sezonul de toamnă/iarnă 2017-2018 de pantalonii care au marcat acea perioadă.

Tendințele actuale readuc în actualitate o mulțime de piese cu iz retro, iar pantalonii raiați sunt una din suprizele la care cu siguranță nu te așteptai, deoarece nu i-am mai întâlnit în modă de o perioadă considerabilă de timp.

Pentru că profităm deja de câteva sezoane de catifea, în toate formulele, de ce nu am face apel și la pantalonii raiați, care revigorează, cu un aer vintage, garderoba actuală.

Cum îi porți?

Cu siguranță, orice ținută ai alege, vei face apel la perioada de inspirație a anilor 70, așa că profită pentru a crea una adevărat personaj.

Pentru zi, alege o pereche de pantaloni raiați lungi, ușor evazați, cu talie medie sau înaltă. O pereche de botine cu toc mediu și vârf ascuțit, o cămașă în carouri sau o maletă din lână subțire sunt elemente perfecte pentru un look reușit de birou.

II poți purta perfect și într-un context sport/casual, alături de o pereche de sneakerși. Pentru un efect optim, alege o culoare complementară pantalonilor. Astfel, pentru o pereche de pantaloni raiați kaki, alege niște sneakerși bej sau maro. Dacă alegi niște pantaloni bordeaux, alege niște teniși într-o nuanță similar, cu 1-2 tonuri mai deschiși sau mai închiși. In partea de sus poți miza pe deja clasicul hanorac sport, o altă piesă de rezistență a sezonului.

Pentru seară, pantalonii raiați nu sunt neapărat prima opțiune vestimentară, dar asta nu înseamnă că nu îi poți integra cu succes într-un mix elegant. Alege o pereche de sandale cu toc înalt, o cămașă vaporoasă din mătase și un mantou midi.

Iată selecția de pantaloni raiați pe care ți-o propunem!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !