PARIS STREET STYLE: 10 OUTFIT-URI PE CARE TREBUIE SĂ LE ÎNCERCI ÎN ACEST SEZON

Irina Pana
March 13, 2018
March 13, 2018

Paris Fashion Week (PFW) s-a încheiat, dar străzile încă mai vuiesc de designeri, modele și fashioniști. Este una dintre Capitalele modei și este normal ca acolo să se concentreze o mare parte din industria fashion. Stiliști, bloggeri, designeri sau pur și simplu pasionați de modă, s-au întrecut în ținute care mai de care mai elaborate, mai stylish și mai chic.

Ce-i drept, ei dau „tonul” în materie de tendințe. Și tot ei sunt cei care propulsează accesorii și articole vestimentare, care vor deveni pise statement în următorul sezon. Am făcut o selecție a celor mai bune ținute street style de la Paris, iar printre aceste persoane se află și surorile Hilton, Paris și Nicky, care au purat două rochii colorate, cu imprimeu floral, respectiv, dungi, potrivite pentru primăvara aceasta!

Vezi galeria foto pentru a te inspira în această primăvară!

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !