Pelerinele de ploaie - piesele must have ale sezonului

Verdict.ro
March 13, 2018
March 13, 2018

Cu siguranță nu te-ai fi așteptat ca o banală pelerină de ploaie, genul acela de accesoriu pe care-l cumperi doar pentru utilitatea lui practică, să ajungă atât de popular printre fashionistele din întreaga lume.

Da, nu este o glumă: pelerinele de ploaie sunt noile must have-uri ale sezonului. Fie că vorbim despre variantele colorate sau cele incolore, transparente sau mate, pelerinele de ploaie nu trebuie, în niciun caz, să lipsească din garderoba ta în acest sezon.

Unde mai pui că așa vei îmbina utilul cu plăcutul: te vei proteja și de vremea rea și vei fi în ton cu ultimele tendințe din modă. Noi am făcut o selecție de modele pentru tine, urmând ca tu să alegi ce ți se potrivește mai bine.

Și nu uita: întotdeauna este bine să asortezi o ținută wow cu atitudinea corespunzătoare.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !