Pleci la ski? Echipează-te corespunzător!

Verdict.ro
December 25, 2017
December 25, 2017

A sosit oficial vremea vacanțelor de schi și cum perioada sărbătorilor de iarnă este prilejul perfect pentru a practica sportul de iarnă favorit, cu siguranță multe dintre voi își pregătesc deja bagajele de munte.

Si pentru că moda nu are limite, nici măcar pe pârtia de schi, ne-am gândit să îți arătăm ce poți purta anul acesta, dacă pleci într-o stațiune de munte și vrei să fii în tendințe și acolo.

Nu o să îți recomandăm tipuri de clăpari și modele de schiuri propriu-zise, deoarece avem încredere că ți-ai făcut temele la acest capitol, însă ne-am pregătit cu sfaturi pentru un echipament complet uber-stylish.

Așadar, știi deja că echipamentul de schi este foarte important, iar calitatea sa îți asigură ție confortul la temperaturi foarte joase. Chiar dacă mergi doar ca însoțitor și nu schiezi sau dacă ești la primele lecții pe pârtie, trebuie să te asiguri că ai parte de un costum de schi complet.

Vestea bună este că poți găsi astfel de piese și la câteva branduri mass-market (cum ar fi linia sport de la H&M sau Oysho) care ți-au pregătit costume de schi de calitate, la prețuri accesibile și cu un design foarte modern.

Ce se poartă?  Iți putem spune că vei vedea din ce în ce mai des costume de schi mulate, mai ales în partea de jos a pantalonilor. Astfel, dacă vrei să îți afișezi silueta, profită de modelele de pantaloni strâmți pe picior, cu talie înaltă.

Gecile sunt și ele cambrate și scurte, dar cu un puf ce garantează păstrarea unei temperaturi optime ca să nu îți fie frig. Desigur, bluzele pe care le porți pe dedesubt trebuie să fie și ele termice, la fel ca șosetele și mănușile.

Salopetele de schi, cu un ușor aer retro, revin și ele puternic în tendințele de iarnă, astfel că poți apela la un model unui sau la unul imprimat. Dacă ai în garderobă un costum vintage de schi, în culori neon, vei face impresie pe pârtie!

Iată câteva din recomandările noastre!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !