Prezentarea Victoria's Secret 2017 - lenjerie intimă de vis și celebrii îngerași la Shanghai

Verdict.ro
November 21, 2017
November 21, 2017

Zilele acestea, întreaga atenție s-a concentrat pe mult așteptatul show anual Victoria’s Secret, care a avut loc de această dată în China, la Shanghai. Mult decât o simplă prezentare, un adevărat spectacol de lumini, muzică și costume, show-ul Victoria’s Secret s-a tradus și de această dată prin lenjerie intimă spectaculoasă, trupuri perfecte și un styling inedit.

O prezentare anticipată, cu controverse și zvonuri legate de cine va defila anul acesta, care nu a dezamăgit la capitolul imaginație.

Veteranele Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Lily Aldridge și Candice Swanepoel au fost însoțite de îngerași mai noi, printre care deja celebra Bella Hadid, aflată la cea de-a doua experientă pe podiumul Victoria’s Secret.

Show-ul de anul acesta pare să fie ultimul pentru top modelul Alessandra Ambrosio, care după 20 ani alături de brand, se pare că va renunța la celebrele aripi de îngeraș.

Un reper în trupuri atent sculptate, antrenamente specifice și ritualuri de înfrumusețare, prezentarea de anul acesta a oferit un alt exemplu de invidiat. Candice, o altă figură iconică pentru cunoscutul brand de lenjerie intimă, și-a afișat trupul perfect, la doar un an de la nașterea fiului său, în 2016, defilând într-o superbă lenjerie roșie, accesorizată desigur, cu o pereche de aripi simbolizând focul.

Iată fabuloasele costume din noua colecție Victoria’s Secret!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !