Fashion

Prințesa Deena Aljuhani Abdulaziz a Arabiei Saudite revoluționează tiparele vestimentare!

Verdict.ro
January 3, 2019 12:54 PM

Titulatura de prințesă presupune anumite rigori vestimentare, iar dacă acesta este dublat de origini arabe, putem înțelege de ce există premisa unor stereotipuri de imagine. Insă chiar și protocolul regal poate fi influențat, adaptat, atunci când avem de-a face o personalitate puternică, iar Prințesa  Deena Aljuhani Abdulaziz demonstrează asta la fiecare apariție.

Deena este soția Sultanului bin Fahad bin Nasser, locuiește în Ryiad, capitala Arabiei Saudite, are 42 de ani și pasiunea sa pentru modă i-a adus numirea pe poziția de redactor-șef al revistei Vogue Arabia, pe care a condus-o încă de la apariție, în iunie 2016.

O prezență nelipsită de la cele mai importante show-uri de modă, de la săptămânile modei din marile capitale ale lumii, Prințesa  Deena Aljuhani Abdulaziz a devenit rapid un reper de stil, reușind să spargă stereotipurile legate de imaginea femeii arabe, datorită aparițiilor sale atipice.

Tunsoarea băiețească, sandalele cu toc înalt, fustele midi, culorile puternice și mixurile cromatice îndrăznețe sunt câteva dintre semnăturile sale stilistice, pe care le pune în evidență la fiecare apariție.

Păstrând o linie discretă, cuminte, Printeșa reușește să respecte cele mai actuale direcții stiliste ale modei contemporane, aplicându-le propriului statut.

Dacă fustele midi, ample, din mătase brodată sau pantalonii culottes, lungi, într-o nuanță de burgund, sunt alegeri  plasate încă într-o zonă ”safe”, iată Prințesa  Deena Aljuhani Abdulaziz nu se ferește de riscuri, purtând chiar și o pereche de jeanși rupți, alături de o cămașă maxi, cu vedere la abdomen.

O adevărată revoluționară a preconcepțiilor vestimentare,  Prințesa Deena Aljuhani Abdulaziz își merită statutul de fashion icon, iar aparițiile ei te vor impresiona cu siguranță! Iată câteva dintre cele mai recente apariții ale sale!