Profită de reducerile de iarnă! 10 modele de pantofi sub 150 lei!

Verdict.ro
January 6, 2018
January 6, 2018

Luna Ianuarie este luna de grație a pasionatelor de modă, întrucât s-a dat startul oficial al reducerilor de iarnă! Asta înseamnă că poți achiziționa piesele favorite la prețuri extrem de accesibile, fiind momentul perfect să îți faci o reîmprospătare a garderobei de sezon, dar nu numai.

Si în acest an, reducerile de iarnă îți oferă oportunitatea de a cumpără piese cheie ale momentului, încă extrem de actuale, la prețuri mult mai mici ca în plin sezon. Magazinele te așteaptă cu promoții de până la 70% în această perioadă, pregătește-ți deci bugetul pentru achiziții importante!

Pentru că pantofii sunt definitorii în alcătuirea unui outfit reușit, îți propunem să începem analiza reducerilor de sezon cu oferta disponibilă pentru încălțăminte! Astfel, am ales pentru tine 10 perechi de pantofi, cizme, botine și sandale, toate cu prețuri sub 150 lei!

Iar pentru a face o investiție inteligentă, modelele pe care ți le propunem vor fi cu siguranță actuale și în perioada următoare, deci îți vor fi un partener de încredere pe tot parcursul anului!

Incepem cu favoritele anotimpului, cizmele și botinele. Brandurile mass-market îți propun modele must-have, la prețuri incredibil de mici. Vei găsi atât cizme elegante, lungi pe picior, cu toc, dar și modele de zi, feminine și confortabile, sub 150 lei.

La capitolul botine, îți recomandăm câteva modele cu care nu vei trece neobservată. Pentru că această piesă a devenit indispensabilă în garderoba de iarnă, iar diversitatea modelelor îți permite să porți orice îți dorești, mizează pe item-uri cool, surprinzătoare. O pereche de botine roșii, din lac sau o pereche cu o broderie florală sunt două variante foarte actuale, demne de o fashionistă ce nu se teme să se joace cu moda.

Pentru că pantofii și sandalele se poartă atât iarna, cât și vara, poți profita de reduceri pentru a cumpăra unul din aceste item-uri, de care te poți bucura acum, dar care îți vor fi de folos și peste câteva luni. Incălțămintea cu toc mic și mediu rămâne o favorită a modei actuale, astfel că poți îmbina și de această dată perfect esteticul cu confortul.

Iată propunerile noastre!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !