Fashion

Regina Rania impune un nou trend vara aceasta

adelina.duinea
April 16, 2019 11:34 AM

De curând, regina Rania le-a oferit admiratoarelor sale o nouă lecție de stil. Întotdeauna elegantă, dar niciodată la fel, regina Rania a strălucit într-o ținută simplă și totuși de efect.

Regina Rania impune un nou trend vara aceasta

Regina, cunoscută pentru pasiunea sa pentru modă, a apărut la un eveniment oficial purtând o ținută în care sunt mixate cu succes nuanțele de roșu și roz.

Pentru evenimentul la care a participat, regina Iordaniei a optat pentru un pulover roz cu decolteu în V, alături de o fustă creion roșie. Regina în vârstă de 48 de ani și-a accesorizat ținuta cu o pereche de pantofi roșii, în aceeași nuanță cu fusta.

Citește și: Regina Letizia, apariție spectaculoasă la o cină regală în Maroc! Ce rochie a purtat

Piesa de rezistență a ținutei a fost colierul cu diamante, iar pentru a-și finaliza outfitul, regina a optat tot pentru o poșetă roșie.

Întreagul looka fost apreciat de o mulțime de admiratoare de pe Instagram, majoritatea fanelor lăudând combinația de culori aleasă.

Regina Rania, lecție de stil pentru prima doamnă a Italiei

Ieri, suveranii Iordaniei au fost gazde pentru oficialii italieni, scrie OK! Magazine. Preşedintele italian Sergio Mattarella, însoţit de prima-doamnă Laura Mattarella, au fost aşteptaţi de către cuplul regal la palatul Al Husseiniya.

Regina Rania a purtat o ținută albă, luminoasă, la care a asortat o geantă creată de brandul italian numit Marni. Într-un outfit all-white, extrem de stylish, regina Iordaniei a mixat o rochie Tibi cu o pereche de pantofi Dior şi un trench Organza, potrivit OK! Magazine. Geanta galbenă a adus culoare ţinutei monocrome a suveranei.

Prima doamnă a Italiei a optat pentru un outfit mult mai sobru. Deşi rafinat, aspectul outfitului purtat de Laura Mattarella a fost unul destul de monoton, pălind în comparaţie cu Regina Rania.

A post shared by Queen Rania Al Abdullah (@queenrania) on

Citește și: Regina Rania a Iordaniei a purtat o pereche de pantaloni Zara de 50 de dolari, la o mare gală