Fashion

Rihanna a lansat o nouă colecție de lenjerie, specială pentru Valentine’s Day

nicoleta.ispasescu
January 10, 2019 10:03 AM

În urmă cu aproximativ un an, Rihanna lansa Savage x Fenty, o linie de lenjerie intimă adresată tuturor femeilor, indiferent de mărime, naţionalitate sau credinţă, fiind disponibile mărimi de la 32A până la 44DD, pentru lenjeria de corp și de la XS la 3XL pentru hainele de relaxare.

Cântăreața alege să își promoveze singură produsele, de cele mai multe ori, la fel ca în cazul produselor de make-up Fenty Beauty.

Sex-appeal-ul și frumusețea cântăreței din Barbados ar putea vinde mult mai bine decât orice alt model.

Deși Rihanna a pus cumva pe locul doi muzica, iar fanii continuă să o întrebe despre acest subiect, Rihanna pare să știe ce vrea de la viitorul ei: Savage x Fenty și Fenty Beauty.

Rihanna a lansat o nouă colecție de lenjerie, specială pentru Valentine’s Day

Rihanna tocmai a anunțat lansarea unei colecții speciale pentru Valentine’s Day, înainte de 14 Februarie, pentru toți cei care își doresc o lenjerie accesibilă, sexy, drăguță și comodă.

Noua colecție, care cuprinde 23 de piese, cu trei motive diferite este valabilă deja online.

Printre motivele aplicate noilor piese se numără inimile din catifea, precum și alte modele, cum ar fi buzele brodate, dantela, sau pur și simplu pijamale roz din mătase. Prețurile variază între 20-68 de dolari.

„Lenjeria intimă nu se referă doar la explorarea corpului feminin, ci se referă la celebrarea lui și despre asta este Savage. Savage este pentru mine un cuvânt foarte puternic. În special pentru femei, știi. Femeile sunt privite adesea ca niște persoane slabe, cu nevoi, iar Savage se referă la un alt tip de femeie. Este opusul aceleia, ea este puternică, este responsabilă, și este cea care ia propriile decizii”, a declarat Rihanna pentru Vogue.com.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

#SavageLove is true 💖! Get into the cute a$$ V-Day collection that just dropped & tell us ya faves below! 💕

O postare distribuită de SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty) pe