Fashion

Rihanna, în top 4 cea mai scumpă artistă din lume! La cât e estimată averea cântăreței

alexandra dutu
May 15, 2018 14:42 PM

Rihanna și-a construit un adevărat imperiu în numai câțiva ani de activitate. Artista este pe locul 4 în top Forbes ”cea mai scumpă artistă din lume”, cu o avere estimată la 245 milioane de dolari.

Pe aceeasi tema

Rochia Rihannei de pe coperta albumului Good Girl Gone Bad a fost vândută cu 13.310 $

”Tot ce văd e semnul dolarului” – versul primei melodii lansată de Rihanna în 2012 a devenit realitate. În numai șase ani, artista și-a construit un adevărat imperiu, care a făcut-o milionară.

Cariera artistică și linia de make-up au marcat debutul artistei, care se pregătește să-și lanseze și o linie de lenjerie intimă, numită ”Savage X Fenty”, care promite să fie sold out în scurt timp.

Intrarea în afaceri îi suplimentează considerabil veniturile artistei, a cărei avere se estimează că ar valora 245 milioane de dolari. În 2016, Rihanna s-a situat pe locul 4 în topul Forbes ”cea mai scumpă artistă din lume”, încasând din muzică peste 70 de milioane de dolari anual, potrivit time.com.

Artista îi face concurență seriosă lui Felix Baugartner, iubitul Mihaelei Rădulescu, a cărui avere a fost estimată tot la 245 milioane de dolari.