Fashion

Rihanna, pe coperta revistei Harper's Bazaar, din luna Mai 2019

nicoleta.ispasescu
April 16, 2019 23:41 PM

Dacă există cineva care întruchipează juxtapunerea perfectă dintre frumusețe și modă, ei bine acea persoană este Rihanna.

Pentru ediția din luna Mai a revistei Harper’S Bazaar, cântăreața, fashion icon, și make-up guru este protagonista unui shooting spectaculos și expresiv.

Rihanna, în vârstă de 31 de ani, continuă să ne surprindă cu proiectele ei, atunci când vine vorba de frumusețe și modă. De data aceasta, Rihanna apare pe coperta din luna Mai a revistei Harper’S Bazaar într-un mod inedit.

Artista poartă un machiaj curcubeu pe pleoape, iar buzele sunt într-o nuanță de verde-metalic.

Titlul revistei din luna Mai este intitulat The Beauty Issue – Problema frumuseții.

Rihanna, pe coperta revistei Harper’s Bazaar, din luna Mai 2019

Pentru coperta din luna Mai a revistei Harper’s Bazaar, Rihanna a purtat o salopetă metalică amețitoare, cu accente strălucitoare, semnată Maison Margiela Artisanal, realizată de către John Galliano.

De-a lungul întregului shooting, Rihanna arată excepțional în câteva look-uri diferite, care coincid perfect cu stilul personal al artistei.

În una dintre fotografii, Rihanna o interpretează pe Alice în Țara Minunilor. Ea poartă o rochie superbă albastru pudrat, Chanel Haute Couture, cu un decolteu adând și cu umerii goi. Rochia era împodobită cu ornamente florale și pietre prețioase.

Ținuta a fost completată de o pereche de botine negre, tot Chanel, iar ca accesorii Rihannei i-au fost puse flori în păr.

Alte branduri mari pe care Rihanna le-a purtat în restul fotografiilor au fost Valentino, Givenchy și Dior.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@harpersbazaarus shot by @dennisleupold

O postare distribuită de badgalriri (@badgalriri) pe