Rochia-sacou încă este în tendințe! Iată cum s-a reinventat în sezonul de toamnă-iarnă!

Verdict.ro
December 17, 2017
December 17, 2017

 

Unul dintre cele mai sexy item-uri lansate în ultimii ani, rochia-sacou continuă să se reinventeze și, implicit, să rămână în tendințe. O piesă vestimentară extrem de versatilă și ușor de purtat, rochia-tuxedo te scoate din încurcătură la aproape orice eveniment, reușind să pună în valoare perfect o siluetă frumoasă.

Vedetele adoră acest item, după cum se poate observa din galeria foto, modelele purtate de Ilinca Vandici, Antonia sau Alina Pușcaș fiind interpretări ale celor clasice, pe care le-am văzut până acum. Chiar dacă poate vă doriți să alegeți un model deconstruit sau accesorizat cu volane, nu spuneți nu nici modelelor clasice. Cu o accesorizare îndrăzneață (bijuterii masive, pantofi-bijuterie sau cu pene, spre exemplu) vă puteți asigura o apariție demnă de catwalk. Practic, aveți libertate totală!

Mai mult, rochia-sacou poate fi purtată și pe post de blazer, în cazul în care layering-ul se numără printre preferințele și opțiunile voastre de styling.

Foto: arhiva verdict, www.netaporter.com

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !