Fashion

Cele mai frumoase rochii de la Eurovision România 2019

Verdict.ro
February 18, 2019 13:08 PM

Selecția Națională Eurovision 2019 a marcat o premieră în privința modului în care au fost acordate punctele pentru fiecare piesă finalistă.

Astfel, dacă în ultimii ani reprezentantul României la Eurovision a fost ales de public, anul acesta, publicul a jucat rolul de „al șaptelea jurat”, scrie Libertatea.

Acest lucru a deranjat mulțimile de oameni, potrivit cărora Ester Peony nu ar fi câștigat în sistemul clasic de votare.

Citește și: Blugi la modă în sezonul primăvară – vară 2018 – 2019

Eurovision România 2019

Juriul de anul acesta a fost format în majoritate de străini. Un singur român s-a regăsit în juriu: Șerban Cazan, Head of Production HaHaHa Production. Membrii juriului au acordat puncte de la 0 la 8, apoi 10 și 12 puncte.

Publicul, anul acesta al șaptelea jurat, a putut vota, iar numărul de voturi s-a transformat în puncte.

Citește și: Jachete de damă în trend în sezonul primăvară – vară 2019

Cele mai frumoase rochii de la Eurovision România 2019

Ester Peony, câștigătoarea Eurovision România 2019, a purtat o superbă rochie roșie. Cântăreața a optat pentru un singur accesoriu, un șnur negru prins la gât în fundă.

Mirela Vaida, însărcinată în șapte luni, a ales o rochie într-o spectaculoasă nuanță de royal blue, care i-a complimentat perfect trupul. Rochia scurtă în față și lungă în spate a fost accesorizată cu o pereche de pantofi nude decupați cu platformă.

Bella Santiago, câștigătoarea seazonului al VIII-lea X Factor, a optat pentru o rochie mini, neagră, cu franjuri și paiete, perfectă pentru momentul său artistic.

Laura Bretan, câștigătoarea emisiunii-concurs „Românii au Talent”, a purtat o rochie simplă din voal într-o nuanță de argintiu.

Imaginile în GALERIA FOTO!

Citește și: Costume de baie la modă în 2019