Fashion

Roxana Ciuhulescu îi declară război Iuliei Albu: „Am trimis-o la gară!”

nicoleta.ispasescu
March 15, 2019 12:22 PM

Roxana Ciuhulescu, fosta prezentatoare a emisiunii Pro Motor a devenit celebră acum ceva timp drept „fata cu cele mai lungi picioare din România”.

Cum era de așteptat, Roxana întâmpină anumite probleme atunci când vine vorba de alegerile vestimentare.

Vedeta recunoaște că deseori își face haine pe comandă pentru că nu găsește nimic potrivit măsurilor ei.

Pe de altă parte, Roxana a fost surprinsă să găsească jeanșii potriviți în Dubai, sau Olanda, unde predomină haine pentru persoanele înalte.

„Cu pantalonii, uite, ăștia sunt nișe jeanși pe care i-am luat de curând și sunt mărimea 34, în general port 36, iar cel mai des întâlnesc 32, care sunt mult prea scurți. Îmi fac pe comandă, însă nu jeanșii. Multe dintre haine, într-adevăr mi le fac pe comandă. Vrei să știi unde am fost surprinsă să găsesc jeanși mărimea 36? În Dubai, în Olanda, unde magazinele sunt pline de haine pentru persoane foarte lungi. Și încălțămintea…de exemplu am văzut într-un magazin o pereche de sandale cu toc mărimea 46! Arătau ca niște șalupe cu toc. Sunt persoane care poartă și 46. Eu am întâlnit o grămadă de femei mai înalte decât mine”.

Roxana Ciuhulescu îi declară război Iuliei Albu: „Am trimis-o la gară!”

Ca persoană publică, Roxana trebuie să fie prezentă la foarte multe evenimente, prin urmare garderoba trebuie să fie una foarte vastă. Fosta prezentatoare TV îi este recunoscătoare lui Cătălin Botezatu pentru că este singurul care reușește să facă rochii pe măsura ei.

„Sigur că împrumut. Cel mai des împrumut haine de la Cătălin Botezatu. Este unul dintre designerii mei preferați și îl ador pentru faptul că face rochiile foarte lungi. Vreau să spun ceva și sunt extrem de sinceră. Sunt evenimente la care porți maxim o singură dată o ținută și când e vorba de o ținută de gală să investești 3000-5000 de euro pe ținuta aia mi se pare sincer că nu face sens”.

Roxana Ciuhulescu nu prea pleacă urechea la criticile stiliștilor și se îmbracă după bunul plac.

Ba chiar, fosta prezentatoare TV îi declară război Iuliei Albu, cea care a comentat felul în care Roxana s-a prezentat la biserică, atunci când a fost mireasă pentru a doua oară.

Se pare că Roxana a ținut minte, iar sfaturile acesteia pentru voi, cititorii noștri, sunt foarte vehemente: „Să nu o asculte pe Iulia Albu! Nu declar nimic altceva, dar nu mi se pare a fi o expertă”.

Întrebată dacă Iulia Albu a ajuns și în dressingul ei, Roxana a declarat: „Am trimis-o la gară!”.