Sailor Style - look-ul chic pe care designerii și vedetele îl adoră în sezonul cald!

Verdict.ro
August 12, 2017
August 12, 2017

În sezonul cald, stilul nautic, de asemenea cunoscut și ca Sailor Style, devine esențial pentru cei care doresc să urmeze reperele cromatice și stilistice ale verii și să adopte un stil sezonier ce promite să rămână un hit an după an.

Un prim pas care trebuie urmat este, așa cum ne prezintă Albertina Ionescu sau Sandra Bendre, combinația de culori: bleumarin, alb și roșu. Sigur, ele pot descrie look-ul în acest trio, sau, pe alocuri, cu o accesorizare corectă, într-o combinație din două dintre aceste culori. Iar modul de integrare în ținute poate fi ușor de pliat pe orice stil, de la cele elegante, la cele casual sau glam.

Pentru a accentua stilul nautic, anumite imprimeuri pot veni în ajutor. Dungile sunt printul esențial, dar și aplicațiile sau broderiile în teme specifice sunt la fel de reprezentative. Gigi Hadid exemplifică perfect acest detaliu printr-un top bleumarin cu dungi albe, însă look-ul acesteia este completat și de alte elemente precum pantalonii cu talie înaltă și blazerul bleumarin.

Pentru a alege cele mai potrivite modele de fuste sau de pantaloni Sailor Style, croiala, dar și aplicațiile, trebuie să urmeze o direcție bine stabilită. Astfel pantalonii bootcut cu talie înaltă și fustele mini în formă de A se află printre itemurile descriptive, iar nasturii din partea superioară, funcționali sau pur decorativi, contribuie la accentuarea stilului.

Blazerul, de cele mai multe ori bleumarin, completează outfitul în sezoanele reci sau de tranziție, iar accesoriile primesc aceeași atenție. De la genți în culorile specifice la espadrile în aceeași cromatică, accresorizarea poate completa sau chiar duce ținuta înspre stilul urmărit.

O piesă în stilul Sailor, un accesoriu sau un imprimeu? Indiferent de preferințe, adoptarea acestui stil promite ținute în tendințe și cât mai fresh!

Surse foto: www.zara.com   www.hm.com   www.net-a-porter.com


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !