Fashion

Scandal pe Internet, după ce Barbara Palvin a fost desemnată „primul îngeraș plus size de la Victoria's Secret”

nicoleta.ispasescu
March 22, 2019 16:15 PM

Barbara Palvin a fost desemnată „primul îngeraș plus size de la Victoria’s Secret”, iar anunțul a fost făcut printr-un mesaj publicat pe Facebook, de către Elle Australia.

De aici a pornit un întreg scandal pe rețelele de socializare, iar mesajul a adunat peste 16.000 de comentarii.

Modelul de origine maghiară, în vârstă de 25 de ani, a fost anunţată la jumătatea lunii martie că va face parte din echipa de „îngeri” a casei Victoria’s Secret.

Tânăra a mai prezentat pentru celebrul brand de lenjerie, în 2012, și anul acesta în 2018, însă statutul pe care i l-au dat acum a stârnit reale controverse.

Scandal pe Internet, după ce Barbara Palvin a fost desemnată „primul îngeraș plus size de la Victoria’s Secret”

În mod evident, Barbara Palvin este departe de a fi un model plus-size.

La fel cum s-au bucurat când au aflat că visul ei a devenit realitate, la fel de revoltați au fost fanii să vadă că Barbara Palvin a fost desemnată „primul îngeraș plus size de la Victoria’s Secret”.

Într-adevăr, de mult se doreau modele care să arate mai puțin „bonlăvicioase” în show-urile VS, însă de la un model cu forme, la un model plus-size este cale luuungă.

Potrivit mai multor site-uri, Barbara Palvin ar avea 55 kg, la înălțimea de 1.75. Asta înseamnă că modelul s-ar încadra la mărimile 2 sau 4.

În realitate, brandul de lenjerie nu a folosit niciodată termenul „plus-size” pentru Barbara Palvin, însă asta a fost percepția oamenilor, care este destul de greșită.