Fashion

Selena Gomez s-a ras în cap!

Verdict.ro
April 24, 2018 14:27 PM

Selena Gomez a avut părul blond, brunet, lung, scurt – toate acestea în decursul ultimelor patru luni – dar ultimul său look afișat în Germania pare să fie cea mai drastică schimbare de până acum.

Pe aceeasi tema

Mesajul transmis de David Beckham Prințului William și lui Kate Middleton, după venirea pe lume a bebelușului regal

La un eveniment în care celebra parteneriatul său cu Puma, în Germania, frumoasa vedetă s-a afișat cu părul ras. Ei bine, nu tot capul, ci o porțiune mică (la spate).

Părul natural al Selenei este până la umeri, dar pentru show-ul la care a fost prezentă în Germania a ales să poarte extensii, pe care le-a prins într-o codă de cal. Toți au rămas uimiți când au văzut că Selena avea o porțiune de scalp rasă în formă de triunghi.

De-a lungul anilor o mulțime de celebrități  s-au ras în cap, iar printre acestea numărându-se și Kylie Jenner, Miley Cyrus, Rihanna, Cara Delevingne și Natalie Dormer.

Selena Gomez este imaginea Pantene și nu este străină schimbărilor dramatice. Spre finalul anului trecut, Selena avea un blond platinat și o tunsoare lob, iar hairstylist-ul său a numit această culoare „Nirvana Blonde”, iar la o distanță de câteva săptămâni a revenit din nou la nuanța ei anterioară, un șaten/brunet, chiar  în perioada în care s-a împăcat cu Justin Bieber.

Credits: Instagram