Fashion

Solange Knowles, în Seen Users pe coperta revistei i-D: The Homegrown Issue

adelina.duinea
March 5, 2019 15:56 PM

Cu doar câteva zile în urmă, pe 1 martie, Solange Knowles a lansat mult-anticipatul ei nou album „When I Get Home”. Cu ocazia lansării acestuia, artista a oferit un interviu revistei i-D: The Homegrown Issue. Pe parcursul materialului, vedeta a vorbit despre cariera sa, dar și despre cum a reușit să devină artista pe care o cunoaștem și iubim azi.

Totodată, cântăreața de origine americană a fost protagonista unei spectaculoase ședințe foto. În cadrul acesteia, Solange a purtat și o pereche de pantaloni din colecția toamnă-iarnă 2018 a brandului românesc Seen Users, creat de Cristina Săvulescu.

Solange Knowles, în Seen Users pe coperta revistei i-D: The Homegrown Issue

În cadrul ședinței foto realizate de artistul vizual Tim Walker, Solange a însuflețit două ținute superbe în nuanțe de alb și negru. Stylingul realizat de Ib Kamara a inclus piese vestimentare și accesorii ale brandurilor Chanel, Marc Jacobs, precum și Seen Users.

Perechea de pantaloni din colecția toamnă-iarnă 2018 surprinde perfect esența creațiilor Seen Users. Brandul românesc urmărește reinterpretarea dimensiunii comerciale a modei, înțelegând deopotrivă ambiguitatea, dualitatea și puterea momentului în crearea pieselor sale vestimentare.

Nu cu mult timp în urmă, pe scena emisiunii Jimmy Kimmel Live, cântăreața St. Vincent a purtat o ținută Seen Users din colecția Primăvară-Vară a anului 2019. Piesa esențială a colecției sintetizează perfect brandul, punând accentul pe tensiunea dintre masculin și feminin.

Citește și: Cântăreața St. Vincent a purtat o ținută Seen Users, remarcată și apreciată de revista Vogue

Lady Gaga a purtat, de asemenea, o ținută Seen Users în vara anului trecut. Știm, așadar, că brandul românesc este pe lista favoritelor acesteia.

Citește și: Cui Îi Stă Mai Bine: Antonia – Salopetă Seen Users Vs. Lady Gaga – Salopetă Seen Users