Fashion

Sophia Hadjipanteli, modelul cu monosprânceană care schimbă standardele frumuseții

ioana pana
April 17, 2019 00:00 AM

Părul excesiv, mai ales în zona feței, este un adevărat complex pentru foarte multe dintre femei. Însă iată cum Sophia Hadijpanteli, modelul originar din Cipru, a reușit să facă din această problemă un adevărat atu. Ea a câștigat popularitate atât pe Instagram, cât și în rândul agențiilor de modeling datorită sprâncenelor sale foarte stufoase.

Sophia Hadjipanteli, modelul cu monosprânceană care schimbă standardele frumuseții

În vârstă de 22 de ani, tânăra spune că în ciuda haterilor care au atacat și continuă să atace aspectul său fizic, monosprânceana sa i-a adus numai lucruri bune. Pe lângă cariera de model, Sophia este designer de ochelari de soare și are o voce sonoră în ceea ce privește stima și acceptarea de sine.

Ba chiar mai mult, în descrierea aproape fiecărei poze pe care o postează pe Instagram ea pune hashtagul #UnibrowMovement, încurajând și alte femei să nu mai fie nesigure în această privință.

„Dacă pot spune că am învățat ceva din copilăria mea, este că ador să fiu diferită”, a declarat Sophia într-un interviu.

„De asta poate că nu m-am simțit niciodată complexată de sprâncenele mele. Crescând într-o familie în care și tatăl și fratele meu aveau sprâncene stufoase, nu mi-am pus niciodată problema că e ceva greșit la mine”, a continuat aceasta.

Și în caz că nu era deja clar, Sophia dorește să schimbe standardele frumuseții. Nu își pensează sprâncenele și nu și le-a pensat niciodată. “Aleg să îmi port sprâncenele în felul acesta fiindcă singura părere pe care trebuie să o iau în considerare este a mea”, explică ea.