Fashion

Sora Deliei, ședință foto sexy, cu burtica de gravidă! Ce a lăsat la vedere artista

nicoleta.ispasescu
November 21, 2018 09:50 AM

Sora mai mică a Deliei nu mai este o fată timidă și rușinoasă cum o știam toți! Oana a realizat o ședință foto extrem de sexy, fără sutien, lăsând burtica de gravidă la vedere.

Oana Matache a publicat pe rețelele de socializare câteva imagini cu burtica de gravidă la vedere, sarcina ei fiind deja una avansată, aceasta fiind însărcinată în 6 luni. Oana a pozat fără sutien, purtând doar o geacă de blugi de culoare albastră și o pereche de jeanși..

Vestea că Oana Matache este din nou însărcinată a adus multă bucurie în familia sa, având în vedere că mama ei și a Deliei aștepta de ceva vreme și un nepoțel acasă. Oana și soțul ei, Răzvan Miheț, mai au o fetiță, care a venit pe lume în luna decembrie a anului trecut. Cu toate acestea, sora Deliei și partenerul ei, Răzvan Miheț, își doreau un al doilea copil, un băiețel.

Oana Matache, pictorial sexy pe rețelele de socializare

Până când va aduce pe lume cel de-al doilea copil al său, Oana se bucură din plin de perioada sarcinii și de viața de mămică.

După un concert de succes alături de sora ei Delia, care a durat trei zile, Oana a mai avut energie și pentru un pictorial extrem de sexi, în care apărea fără sutien și cu burtica de gravidă la vedere.

Nu s-a ferit nici de gurile rele de pe rețelele sociale, astfel că acesta a publicat fotografiile pe Instagram, unde a primit multe aprecieri din partea urmăritorilor săi virtuali.

În fotografii apare și micuța Jessie, alături de mama ei.