Soția lui Bogdan Vlădău a "rupt" contractul de modeling. Ce a determinat-o pe Gina Chirilă să ia această decizie

Verdict.ro
May 14, 2018
May 14, 2018

Recent întoarsă în România, Gina Chirilă și-a făcut apariția alături de soțul ei, Bogdan Vlădău, la o petrecere unde aveau concert prietenii celor doi, Antonia și Alex Velea. Manechinul ne-a dezvăluit că a plecat pe cont propriu în Milano, ajungând acum să lucreze cu nume mari din moda italiană, cum sunt Yamamay și Emilio Pucci. Tot ea ne-a mărturisit că timp de mai mulți ani a colaborat cu o agenție din România care nu îi oferea contracte care să o mulțumească și că o trimiteau doar în Asia. Gina l-a luat chiar și pe soțul ei în Asia, unde ar fi trebuit să stea o lună, dar că Bogdan nu a putut rezista mai mult de două săptămâni. Prin urmare, Gina a decis să ia atitudine și să încerce pe cont propriu să își caute contracte în Europa, pentru a fi mai aproape de soțul ei.

„Încerc să mă duc într-o țară nouă, să-mi găsec un market nou, încerc să mă descurc.Îmi place să învăț tot timpul din jurul meu culturi diferite, experiențe diferite, îmi doresc să fiu într-o evoluție continua. E foarte frumos să văd o ascensiune, cred că ăsta e scopul și îmi place foarte mult acolo. O să mă întorc în curând. E mult mai bine, având în vedere că sunt mai aproape de Bogdan, oriunde aș fi în Europa, e mult mai bine. Trebuia să stăm amandoi acolo o lună, el a plecat după două săptămâni. Eu lucram în fiecare zi și îi era un pic greu, l-am înțeles”.

Gina și Bogdan se gândesc chiar să se mute în America pentru a avea mai multe oportunități, însă nu vor renunța la România niciodată și se vor întoarce de fiecare dată acasă: „S-ar putea să ne mutăm în America, dar oricum apartenența noastră e aici și tot timpul o să ne întoarcem, ideea asta e”.

 

 

 

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !