Sport chic de weekend! Iată cum te poți îmbrăca în timpul liber!

Verdict.ro
February 3, 2018
February 3, 2018

Weekendul este acel moment al săptămânii în care ținutele tale de zi se metamorfozează și benefciază în sfârșit de tot confortul cuvenit unor momente de relaxare. Hainele office sunt lăsate la o parte, iar în locul lor vin piese lejere, menite să susțină plimbările îndelungate.

Pentru că poți obține ținute confortabile fără a uita de factorul cool, îți propunem să încerci câteva piese care vor contribui la outfit-uri relaxate, sport casual, ideale pentru ieșirile de weekend.

Ingredientele necesare unor apariții reușite, dar din registrul comod, confortabil, lejer se bazează în această perioadă a anului pe tricotaje.Vorbim despre pulovere, jachete, pantaloni din tricot, o textură cool, călduroasă și implicit, foarte confortabilă. Alege un pulover tricotat gros și o pereche de sweatpants din tricot sau mizează pe un deux-piece tricotat, o variantă extrem de chic și de versatilă, pe care o poți purta alături de o pereche de sneakerși.

Un hanorac din bumbac, fie el supradimensionat sau loose-fit, uni sau imprimat, cu glugă sau fără, este o opțiune indicată dacă îți dorești o ținută sport actuală, cu una din cele mai apreciate piese ale momentului. Il poți purta cu o pereche de pantaloni din același registru sau cu niște jeanși retro, alături de o pereche de bocanci clasici. Nu trebuie să îți lipsească o geacă de iarnă pufoasă, supradimensionată, care te va proteja de frig.

Vedetele de la noi îți oferă câteva exemple de ținute sport-chic pe care le poți purta și tu cu succes în weekend, dar nu numai! Iată ce au ales ele, dar și câteva sugestii de shopping!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !