Start la shopping: 15 modele de cizme peste genunchi!

Verdict.ro
November 13, 2017
November 13, 2017

Subiectul fierbinte al perioadei actuale sunt cizmele peste genunchi, piesă adorată a sezonului de toamnă/iarnă, devenită o adevărată vedetă în garderobă.

Anul acesta, cizmele peste genunchi sunt iar în fruntea podiumului și vin în formule neașteptate.

Celebrele cizme colant, stil dres, reinventate de Balenciaga în sezonul de primăvară/vară 2017sunt principala surpriză a anului la acest capitol, iar acum se bucură cu adevărat de celebritatea meritată. Le găsești acum și în colecțiile marilor branduri mass market,  în mai multe versiuni de culori, lungimi, cu toc foarte înalt sau mediu, pentru a-ți alege perechea potrivită.

Alături de cizmele tip dres,  stau alte cizme peste genunchi cu o textură deosebită: catifeaua. Stim deja că în această perioadă, catifeaua se bucură de o mare popularitate și ca de obicei, aceasta atinge și zona pantofilor. Așadar, cizmele peste genunchi, din catfiea, sunt o opțiune perfectă de shopping, dar și un atuu puternic al ținutelor tale de seară.

Tot din categoria cizmelor atipice, o pereche peste genunchi, dintr-o textură imprimată ( poate fi piele, sau material textil) este o opțiune indicată pentru ținute nonconformiste de zi sau de seară. Alege-ți tocul în funcție de momentul zilei când intenționezi să le porți și profit de tendințele actuale pentru a purta cele mai inedited modele de cizme ( cu imprimeu leopard, grafic, floral).

Pentru apariții mai temperate, rezumă-te la clasica piele, dar încearcă o culoare în afara ”normelor” negru și maro. Alege roșu dacă iubești această culoare, este în continuare favorită în cursa anului 2017. Verde, albastru sau mov sunt și ele nuanțe appreciate, ce pot să-ți completeze garderoba de sezon.

Oricare ar fi alegerea ta, este bine să știi că opțiunile de shopping sunt nelimitate în această perioadă, pe măsura propunerilor designerilor! Am realizat o selecție de 15 modele de cizme peste genunchi, la prețuri accesibile, în care poți investi în această perioadă!


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !