Fashion

Taylor Swift lucrează cu designerul Stella McCartney la o colecție inspirată de noul ei album

adelina.duinea
June 16, 2019 17:06 PM

Ieri seară, 15 iunie, în timpul unui live pe contul personal de Instagram, Taylor Swift a oferit noi detalii despre noul ei album Lover. Solista a menționat și câteva proiecte legate de lansarea acestuia.

Pe aceeasi tema10 lucruri pe care trebuie să le știi despre noua colecție a lui Alexander Wang

Taylor Swift lucrează cu designerul Stella McCartney la o colecție inspirată de noul ei album

De foarte mare importanță pentru fanii artistei pasionați de modă este vestea colaborării acesteia cu designerul de origine britanică Stella McCartney. Vara aceasta, cântăreața și creatoarea de modă vor lansa o colecție strâns legată de noul album al artistei.

În timpul live-ului, Taylor a mărturisit: „Îmi este prietenă de foarte mult timp. Este totodată o femeie pe care o respect. Respect ceea ce creează și felul în care creează.

Este atât de mult bun gust, multă imaginație și mult romantism în hainele pe care le concepe. Am purtat multe dintre piesele ei recent. Știe despre noul meu album, iar această colecție este inspirată de el.”

Citește și: Directorii creativi ai brandului Kenzo se retrag după 8 ani

Mai multe detalii rămâne să primim în perioada ce urmează. Potrivit arhivei creatoarei, colecția va fi mai mult ca sigur una sustenabilă și viu colorată.

De la lansarea propriului brand în 2001, Stella a fost o susținătoare declarată a mișcării eco. Nu folosește blănuri nici piele în colecțiile sale și a creat o pereche de teniși confecționați cu ajutorul lipiciului non-toxic.

Misiunea brandului este perfectă pentru Taylor al cărui nou album susține drepturile femeilor și ale comunității LGBTQ. Noul ei album apare pe 23 august 2019, iar noi îl așteptăm cu nerăbdare!

Sursă: Vogue