În tendințele primăvară 2018 nu intră... GRIPA! Șase secrete care te ajută să scapi de boală

Verdict.ro
February 9, 2018
February 9, 2018

Noile tendințe pentru primăvara 2018 nu cuprind și… GRIPA, așa că trebuie să ai grijă ca și la capitolul “sănătate” să respecți parametrii noilor trenduri.

Verdict.ro s-a interest pentru tine și-ți prezintă șase secrete care te vor ajuta să fii mereu cool și să poți să-ți etalezi ținutele super-fashion fără a fi umbrite de boală. Iată ce trebuie să faci ca să ții virușii departe de tine:

  1. Spală-te pe mâini – este unul dintre cele mai frecvente sfaturi pe care o să le auzi, însă trebuie repetat la infinit: Spală-te pe mâini cu apă caldă și săpun timp de 20 de secunde. Spălatul mâinilor te ajută să previi infecțiile. “Răceala este cauzată de anumiți viruși. Aceste micro-particule sunt infecțioase și pot fi transmise foarte ușor de la persoană la persoană”, a explicat dr. Okeke-Igbokwe pentru vogue.ro.
  2. Păstrează-ți obiectele personale curate! Telefonul, biroul, tastatura calculatorului sau barele de la metrou sunt pline de viruși. Ai grijă să le curăți cu un șervețel umed înainte de a le atinge sau evită pe cât poți dacă nu ai nimic dezinfectant la îndemână. Dacă atingi ceva care nu este curat, atunci urmează primul sfat.
  3. Un regim alimentar corect! Medicii recomandă ca, cel puțin în această perioadă, să se evite consumul de cafeină, zahăr, alimente procesate sau apă rece, care pot scădea imunitatea. În plus, recomandă consumul de usturoi, ghimbir, legume ușor de digerat, și apă la temperatura camerei sau ceai fierbinte.
  4. Somn bun – experții recomandă respectarea unui regim de somn sănătos, care să dureze cel puțin 7 ore pe noapte. Dacă poți ajunge în pat înainte de miezul nopții, cu atât mai bine.
  5. Mergi la sală! Medicii îndeamnă la mișcare, subliniind că sportul este vital pentru a ne bucura de o viață sănătoasă. Sedentarismul nu e bun deloc, exercițiile fizice fiind vitale pentru a ne menține un sistem imunitar puternic.
  6. Învinge-ți teama de ace și mergi la acupuntură! Acest tratament non-invaziv efectuat cu regularitate ajută la întărirea sistemului imunitar.                                                                                                                                                                                                                                                                         Alina Pușcaș este mereu în tendințe, așa că știe că trebuie să se țină departe de răceală. Vedeta își imunizează organismul cu o limonadă sănătoasă.

Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !