Fashion

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă

alexandra dutu
July 11, 2018 15:20 PM

Temperaturile sunt în scădere, cerul e gri și pare că zilele de plajă au rămas undeva în amintirea acestui an. Chiar dacă ne e greu să ne luăm rămas-bun de la vară, partea frumoasă este că această perioadă este una super-cool pentru fashioniste care se pot bucura din plin de etalarea noilor outfituri.

Pe aceeasi temaBereta roșie -accesoriul chic al ținutelor tale!

Ținute de toamnă 2018. Ce croieli și culori se poartă, potrivit whowhatwear.co.uk:

1. Culorile vibrante – dacă vara a fost despre o singură culoare, toamna te poți ”juca” și le poți mixa după bunul plac… sau dispoziție. Culorile vibrante rămân în vogă și pentru sezonul toamnă-iarnă 2018. Ca să rămâi cool, alege culorile luminoase, atât de în tendințe.

2. Căciulile – bereta este must-have-ul sezonului, însă nu singura care ne va atrage atenția în acest sezon. Căciula clasică, care odinioară obișnuiam să o purtăm numai în vacanțe, la schi, a intrat rapid în preferințele fashioniștilor și o vei regăsi și în ținutele de stradă.

3. Tartanul – la fel de cool precum imprimeul floral din această vară. Chiar dacă modelul poate e clasic, a reușit să atragă atenția asupra lui. Alege culori amuzante, în combinații neaștepate pentru o apariție plină de energie.

4. Costumele monocrome – purtat cu tocuri înalte, acesta poate completa perfect imaginea femeii de afaceri.

5. „Baby” Bags – poate nu e un trend practic pentru doamnele și domnișoarele obișnuite să poarte cu ele ceva mai mult decât telefonul, însă trebuie să admitem că arată foarte bine.

6. Negru și portocaliu – trebuie însă să fii foarte atentă la raportul negru-portocaliu. Mizează pe o ținută all-black cu un accent de portocaliu și vei fi o apariție de neuitat.