Ținutele alb-negru vor fi întotdeauna stylish! Uite ce look-ul au afișat vedetele de la noi!

Verdict.ro
February 7, 2018
February 7, 2018

Ai un eveniment important sau vrei să construiști o ținută stylish, de strada, și nu știi ce să porți? Alege mix-ul alb-negru, iar șansele de a da greș sunt infime. Fie că alegi un costum negru cu o cămașă albă, sau o rochie în aceste non-culori, fie că optezi pentru o bluză și-o fustă sau o pereche de pantaloni, sigur vei găsi o variantă care să te avantajeze și care… să fie una extrem de actuală.

Dacă look-ul ți se pare unul prea clasic sau plictisitor, te poți orienta oricând către accesorii ceva mai moderne: o pereche de încălțări roșii sau într-o nuanță metalică, o curea lată din piele lăcuită, un șirag de perle sau câteva broșe, purtate una lângă cealaltă.

Mix-ul alb-negru îți oferă o multitudine de posibilități creative și nu se va demoda niciodată. Privește galeria foto și inspiră-te din outfit-urile vedetelor! Fie găsi atât opțiuni casual, cât și elegante sau… office!

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !