TOP 10 CEL MAI BINE ÎMBRĂCATE FEMEI ÎN 2017

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta

Stilist

December 31, 2017
December 31, 2017

În topul de mai jos veți putea vedea care sunt cele stilate și mai bine îmbrăcate vedete din România. S-au prezentat, de cele mai multe ori, impecabil în cadrul evenimentelor mondene, dar nici în viața de zi cu zi, nu si-au neglijat aspectul și au fost surprinse în ținute extrem de stylish. Cele mai multe dintre figurile feminine prezente în acest top, sunt extrem de creative, reușind de fiecare dată să surprindă, prin ușurința de a jongla cu multitudini de stiluri.

 

10. Andreea Berecleanu

Un an bun pentru Andreea. Am asistat la o oarecare simplificare a stilului ei, iar rezultatul a fost perfect. În continuare atrasă de negrul absolut, știrista a învățat, însă, să se joace cu texturile și cu proporțiile, generând câteva ținute memorabile.

 

9. Inna

Inna este una dintre puținele cântărețe care își permite să treacă cu nonșalanță și fără să cadă în ridicol, de la un stil vestimentar la altul. Anul acesta am avut și hip-hop couture, și glam, și jocuri de volume, iar rezultatul a fost întotdeauna spectaculos.

 

8. Andra Andreescu

Stilul vestimentar al Andrei îi descrie perfect personaliatea, iar aceasta este o performanță extrem de rară. O mare amatoare a simplității studiate, dar și o maestră a accesorizării.

 

7. Mădălina Dorobanțu

O explozie de creativitate! Pentru Mădălina viața și moda pot să fie orice, dar nu plictisitoare. În plus, plăcerea ei de a amesteca stilurile vestimentare, de a experimenta cu machiajul, de a genera imagini atât de puternice, încât par decupate direct din paginile revistelor de modă, este deja legendară.

 

6. Venera Arapu

Venera este femeia căreia îi datorăm ideea de “mix and match” în România. Ea a fost prima vedetă care a reușit să ne învețe că nu contează câte surse de inpirație, culori sau stiluri combini, câtă vreme rezultatul este întotdeauna spectaculos. Revenită anul acesta în atenția publicului, Venera ne arată din nou că, nu în mod întâmplător, cel puțin în discuțiile fashionistelor, numele ei continuă să rimeze cu stilul.

 

5. Sore

Aproape peste noapte, Sore a devenit un personaj important în topurile de “Bine îmbrăcate”. Întotdeauna mi-a plăcut aparenta ușurință cu care combină elementele vestimentare, o dexteritate destul de rară prin show business-ul românesc.

 

4. Sonia Argint Ionescu

Sonia cultivă o relativă simplitate fashion, dar la care întotdeauna ne va propune niște accente neașteptate. De fapt, aceasta a devenit în timp și semnatura ei stilistică. În plus, este singura prezentatoare TV pentru care moda chiar contează și ne arată acest lucru de câte ori are ocazia.

 

3. Antonia

Antonia a avut un an bun (și) vestimentar. A trecut cu o ușurință fantastică de la rochiile glam, la salopetele pictate și de la pantalonii hip –hop, la costumele serioase. Și, de fiecare dată, rezultatul a fost unul extrem de interesant și, cel mai important, firesc. Antonia a înțeles că o imagine care nu este dublată de atitudinea corectă, de cele mai multe ori nu are nicio valoare.

 

2. Alina Eremia

Alina iubește moda și să fie la modă, iar acest lucru se vede în fiecare apariție a ei. A știut să își aleagă stiliștii corect, dar a și înțeles din timp care este imaginea care i se potrivește cel mai bine și atunci a știut exact ce să ceară de la ei. În plus, așa cum Delia reușește să își influențeze colegele de breaslă, la fel și Alina are puterea să își impună extrem de ușor ideile vestimentare.

 

1. Delia

O vedetă pentru care imaginea nu este doar un subiect extrem de important, ci și mediul perfect unde poate să experimenteze orice idee creativă de care are chef. În plus, Delia rămâne una dintre puținele cântărețe care investește constant și consistent în imaginea ei, reușind chiar performanța supremă: să creeze un stil extrem de zgomotos vizual, care să îi poarte numele.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !