TOP 10 CELE MAI BUNE ȚINUTE CASUAL DIN 2017! Locul 1 te va surprinde!

Ovidiu Buta

Ovidiu Buta

Stilist

December 28, 2017
December 28, 2017

2017 a fost un an plin de schimbări. În bine, în mare parte. Vedetele au arătat, dar s-a putut observa și cu ochiul liber, cât de mult s-au străduit să arate atunci când ies în public. Și nu numai. De la an la an, observăm un interes tot mai sporit, cu accent pe  aspectul lor fizic, cât și pe hainele îmbrăcate atunci când sunt în cadrul unui eveniment, ori pur și simplu pe stradă.

Mai  jos găsiți o retrospectivă a celor mai bune 10 ținute casual:

 

TOP ȚINUTE CASUAL

 

        10.  Andreea Raicu

Andreea închide topul nostru cu această ținută care, chiar dacă se înscrie în nota de simplitate voită pe care ne-o servește de ani de zile, este puțin mai interesantă decât media. Și putem înțelege, privind la cerceii în formă de stea, ce diferență poate să facă cu adevărat un accesoriu bine ales.

       9. Corina

O apariție cu multă forță în care primul lucru pe care îl vedem sunt deja celebrele cizme Vetements. Restul lucrurilor nu fac altceva decât să accentueze acest aer neo-western care a fîcut furori anul acesta.

 

      8.  Denisa Potecaru

 O apariție spectaculoasă și o ținută care, să recunoaștem, sare puțin din categoria casual. Dar trebuie să remarcăm siguranța lucrurilor alese, de la cămașă la pălăria marinarească. Geanta și nuanța ei servesc perfect compoziția pe care ne-o prezintă Denisa.

 

      7. Alina Eremia

Sunt două lucruri care trebuie remarcate: lungimea fustei, care generează senzația unor picioare interminabile, și sacoul oversized care dă nota căutata de fashion apariției. În plus, accesoriile sunt perfect alese și inserate în povestea vestimentară a cântăreței.

 

      6. Mădalina Dorobanțu     

Cam așa poate arăta o ținută de zi dacă te numești Mădalina Dorobanțu iar pasiunea ta pentru Modă nu are limite. Combinațiile de printuri și culori, formele neașteptate și accesorizarea total neortodoxă o transformă pe Mădălina într-un show greu de ignorat.

      5. Maria Marinescu

 Un look atât de simplu și totuși atât de chic și confortabil. Îmi place, în special, cum rimează coșulețul din rafie cu imprimeul floral al rochiei. Aerul relaxat este întărit și de sandalele plate alese.

      4. Irina Lazareanu

 Da, aceasta este o ținută de zi, dacă te numești Irina Lăzăreanu, iar viața ta pare desprinsă dintr-un film de acțiune. Un stil foarte Saint Laurent în care piesa principală, fusta, este perfect pusă în evidență de restul lucrurilor alese.

 

       3. Monica Tand

Un aer frapant de școlăriță, dar una care trece cu brio orice examen despre Modă. Îmi place, în special, siguranța cu care combină lucrurile, pentru un rezultat cât se poate de șic.

 

        2. Delia

Chiar dacă nu găsim în ținuta Deliei nicio explozie de culoare sau accesorii excentrice, rezultatul este în continuare interesant și îmi amintește de combinațiile neașteptate, cu iz retro, pe care le face de obiciei Florence Welch.

 

         1. Alina Geambazi

Una dintre cele mai șic și cool ținute care a “defilat” vreodată pe străzile Bucureștiului. Îmi place, în special, cromatica acestei povești vestimentare dar și accesoriile alese, în special încălțamintea: în sfârșit, o altă lungime decât ultra folositele (și copiatele) cizme Balenciaga.

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !