TOP 10 CELE MAI BUNE ȚINUTE MASCULINE DIN 2017

Maurice Munteanu
December 29, 2017
December 29, 2017

Bărbații din showbiz-ul românesc au impresionat anul acesta, prin ținutele extrem de stylish pe care le-au purtat în cadrul evenimentelor mondene. Și-au arătat veleitățile și s-au afișat cu outfit-uri foarte bine inspirate și corect purtate.

Iată care au fost cele mai bune 10 ținute masculine din anul 2017. 

 

Locul 1 – Don Arthur – Un look echilibrat, cu niște proporții perfecte. Mă refer în primul rând la pantaloni și lungimea lor, o chestiune de multe ori neglijată de bărbații români. Aș fi renunțat la unul dintre accesorii – fie la trandafirul negru, fie la batistă.

 

Locul 2 – Andi Moisescu – Iată un styling reușit, unde vesta devine elementul central. Imi place faptul că nu poartă blazer, acest lucru trimite cu gândul la ținutele londoneze ale anilor ’30-’40. Sfat: renunță la brățările din piele și alege un ceas clasic, extraplat, cu o curea la fel de clasică, pe care să îl porți în permanență.

 

Locul 3 – Cătălin Botezatu – O apariție impecabilă! Absolut toate detaliile sunt atent studiate, iar ghetele negre reprezintă elemental alternativ al ținutei. Felicitări!

 

Locul 4 – Răzvan Ciobanu – Imi place acest mix de elemente – pe de o parte piese clasice, precum jacheta de smoking, pe de cealalată parte pantalonii alternative și broșa, un accesoriu actual & cool.

 

Locul 5 – Smiley – Pantalonii cu acest cut relaxat se potrivesc foarte bine cu blazerul clasic. Este ok să nu porți ciorapi la o astfel de ținută dacă știi cum să o porți. Iar Smiley o poartă cum trebuie!

 

Locul 6 – Stefan Bănică – Imi place aerul nouăzecist al styling-ului propus de Stefan –jeans, botine și accesorii neo-western. Iată o alternativă reușită pentru o ținută de cocktail, cu mențiunea că este obligatoriu să ai o siluetă armonioasă pentru a aborda genul acesta de piese. Evident, lui Stefan îi vin perfect.

 

Locul 7 –  Stephan Pelger – Un look tipic pentru Stephan, unde elementele glam sunt mixate cu piese atipice, precum topul negru. Accentul pantofilor în această ținută este un accesoriu în sine, astfel încât se poate reunța la cravată.

 

Locul 8 – Tudor Chirila – Unul dintre look-urile mele favorite. Imi place această cămașă-tunică, iar cromatica este una extrem de actuală. Atât freza, cât și încălțările, conturează un styling cool, care nu se va demoda niciodată.

 

LOvul 9 – Victor Slav – Costumul în carouri îi vine impecabil, iar cravat și pantofii, chiar dacă nu urmează o linie clasică 100% sunt bine alese. Bref, nu întotdeauna este obligatoriu, domnilor, să urmați aceeași rețetă.

 

Locul 10 – Vladimir Draghia – Un styling relaxat, casual, actual. Tunica și trenciul completează foarte bine estetica pantalonilor, dar și a încălțărilor sport. De asemnea, cromatica este una armonioasă, fără niciun fel de excese sau accesorii inutile.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !