TOP 10 MODELE DE OCHELARI DE SOARE PE CARE ÎI PUTEȚI PURTA ÎN ACEASTĂ IARNĂ

Verdict.ro
December 10, 2017
December 10, 2017

Să purtați ochelari de soare în anotimpul rece pare ușor deplasat. Greșit, această preconcepție trebuie demontată, iar medicii chiar recomandă purtarea ochelarilor de soare în acest sezon.

Chiar dacă soarele nu mai este atât de puternic precum vara, razele acestuia sunt dăunătoare chiar și atunci când temperatura atmosferică este scăzută.

Unde mai punem și faptul că razele ultraviolete se reflectă în zăpada ce se învelește pământul în anotimpul geros, iar acest lucru vă poate cauza probleme la nivelul ochilor, alături de vânturile puternice, care sunt la fel de supărătoare și dăunătoare.

Acum, pentru că am stabilit că ochelarii de soare sunt în primul rând o modalitate de protecție a sănătății ochilor, putem să ne gândim și la ce model de ochelari ar trebui să purtăm. Acest accesoriu nu este un moft.  Ochelarii sunt necesitate,  care totodată vin să ne completeze look-ul, în acest anotimp când cerceii, brățările sau alte accesorii își pierd din strălucire.

Ei bine, vă propunem 10 modele de ochelari pe care le puteți purta în sezonul rece.

 

 

Produsele pot fi găsite pe site-ul: net-a-porter.com și asos.com.

 

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !