TOP 10 rochii lungi alese de vedete! Vezi care au fost cele mai reușite apariții!

Verdict.ro
November 27, 2017
November 27, 2017

Elegante, feminine, spectaculoase! Astfel s-au afișat vedetele la evenimentele speciale ale sezonului, purtând rochii lungi, de seară! Cine a reușit cea mai impresionantă ținută? Iată clasamentul celor mai bune 10 apariții în rochii lungi ale vedetelor favorite! Stilistul nostru, Ovidiu Buta, a întocmit topul și vă prezintă cele mai inspiraționale rochii de seară.

Locul 10: Albertina Ionescu – Albertina alege bine culoarea, dar nu și designerul care a gândit această rochie. Modelul nu este deloc rezolvat tehnic în partea de sus și îmi este greu să înțeleg acest finisaj precar. Poate cu o centură în talie am fi avut parte de o apariție în care atenția să nu se mai ducă exact în zona cu probleme.

Locul 9: Carmen Brumă – Cred că este cea mai spectaculoasă ținută purtată de Carmen până acum. Rochia îi subliniază corpul, iar croiul și materialul ne dau notă de prețiozitate pe care o cere evenimentul. Coafura este bine aleasă și executată, dar pentru o asemenea alegere, funcționau niște cercei mari, decorativi.

Locul 8: Crina Abrudan – O transparență extrem de studiată și care, în mod sigur, a oferit privitorilor niște momente de neuitat. Mi-ar fi plăcut ca acest aer plin de sexualitate să fie întărit și de încălțămintea aleasă, o sandală extrem de înaltă în locul pantofilor negri pe care îi văd aici. Coafura este puțin cam ciudată, aș fi văzut în cazul ei  ceva mult mai masculin ca linie.

Locul 7: Diana Bart – O rochie interesantă, în care atenția se duce către față, datorită gulerului alb. Ințeleg căptușeala crem, folosită ca să „citim” mult mai ușor broderia, dar o variantă neagră ar fi făcut lookul să pară mult mai teatral.

Locul 6: Diana Munteanu – Un model de rochie care ar trebui să existe în aproape orice garderobă, pentru că reușește să sugereaze imaginea fericită a unei siluete în formă de clepsidră. Lipsesc niște sandale cu tocuri foarte înalte și o coafură retro, cu ondule, fixată cu niște agrafe bătute în cristale.

Locul 5: Mihaela Marinache (Miki) – In sfârșit, un alt model de rochie de gală, într-o combinație cromatică bună. Mai trebuie însă făcute niște mici ajustări: mâneca este puțin prea lungă, iar excesul de material din partea de jos trebuia și el strunit. Geanta este OK, dar putea să alegă un model mult mai nostim și special, așa cum este și rochia.

Locul 4: Elena Gheorghe – Din multele rochii negre pe care le-a purtat Elena de-a lungul timpului, aceasta cred că este cea mai interesantă. Dunga verticală din mijlocul compoziției înalță și subțiază silueta, transparența este relativ OK. Ceea ce deranjează sunt aceste pene care zboară din rochie și care sunt bune doar să genereze niște bancuri ad –hoc.

Locul 3: Alexandra Ungureanu – Ce diferență face un imprimeu, nu-i așa? Dacă rochia era neagră,de exemplu,  puteam vorbi doar de o apariție ciudată, tristă și gratuit dramatică. Dar acest print, bine ales, dă o notă fashion, neașteptată, look-ului.

Locul 2: Andreea Marin – Nu mă dau în vant după rochiile sirena dar ele sunt o alegere bună pentru Andreea, subliniând cât se poate de bine formele. Haina de pe umeri trebuia însă înlocuită cu o capă lungă, iar ceasul lăsat acasă. Ințeleg că este bătut în diamante, dar dacă nu puteți trăi fără să stiți cât este ora, măcar puteți alege un model mai discret, mascat într-o bijuterie.

Locul 1: Alina Eremia – Nu este nevoie de croiuri complicate și alte artificii pentru a arăta cu adevărat senzațional. Este suficient un material bine ales, o culoare care să funcționeze perfect pe tine și un accent neașteptat, în cazul de față, încălțămintea.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !