TOP 10 ținute mini, sexy și actuale purtate de vedete!

Verdict.ro
November 12, 2017
November 12, 2017

Se poartă mini! Este concluzia firească, observând cât de multe ținute reușite am admirat în ultima perioadă la evenimentele mondene! Vedete îndrăznesc și se joacă ingenios cu vestimentația, dezvăluindu-și siluetele fără cusur, în rochii și fuste mini! Iată cine ocupă un loc în clasamentul celor mai reușite 10 ținute mini!12

Locul 10 – Lora: In afară de sandalele care complică inutil aici, îmi place mult ce se întâmplă cu restul imaginii, în special în zona capului, unde machiajul și noua coafura o servesc perfect pe cântăreață. Nici modelul rochiei nu este rău dar, pentru un efect cu adevărat memorabil, ea trebuia să vină pe Lora strâmtă ca o mănușă.

Locul 9 –  Irina Rimes: Imi place imaginea Irinei, inspirata în mod clar din nebunia vestimentară a fetelor Harajuku. Latexul întotdeauna va capta atenția celor prezenți și, dacă te mai înalți și pe niște platforme, în mod clar nu te vei pierde în mulțime. Coafura este și ea interesantă, dar era mai bine dacă și în cazul ei se exagera cu volumul.

Locul 8 – Ilinca Vandici: Când vrei să pari interesantă, alege o fusta negru și niște franjuri. Rezultatul o să fie aproape întotdeauna OK, în special dacă mai adaugi și o maletă neagră în ecuație.  In cazul de față, lipsește totuși un accent argintiu care să scoată ținuta din acest negru absolut.

Locul 7 – Cristina Dorobanțu: In sfârșit o ținută OK pe Cristina care s-a jucat destul de mult cu imaginea ei în ultimul timp. Problema ei este că nu găsește (cel puțin până în acest moment), un stil care să o reprezinte. Aici ai formula: retro+sexy+un accent neașteptat. Voila! Aștept mulțumirile pe adresa redacției.

Locul 6 – Crina Abrudan: Văd că suntem în perioada negrului absolut dar, să recunoaștem, măcar așa suntem feriți de multe tâmpenii vestimentare. In cazul de față totul este bine ales, mai puțin încălțămintea: trebuia un model mult mai simplu care să lase piesa centrală, fusta, să fie cu adevărat vedeta ținutei.

Locul 5 – Andra: O  alegere oarecum neașteptată pentru Andra, dar pare că ea reușește să se simtă bine în rochia aleasă. La încălțăminte însă mai avem puțin de lucrat: sandala cu platformă, o alegere oricum previzibilă, putea fi înlocuită lejer cu orice model de încălțăminte fără barete, chiar și cu cel mai simplu stiletto, auriu, ca să rămânem în zona de cool fashion.

Locul 4 – Raluk Nistor: Cât de simplă este alegerea și cât de sexy este rezultatul. Secretul stă nu doar în linia sexy a rochiei, ci și în culoarea ei. De la distanță, cumva și bulversat de culoarea părului, ai senzația că Raluk defilează în… pielea goală.

Locul 3 – Andreea Bălan: Un an bun(vestimentar) pentru Andreea care nu cred că a mai reușit vreodata performanța săa apară de atâtea ori prin topurile de “Vedete bine îmbrăcate”. Transformarea ei este radicală și extrem de bună, atât la vestimentație, cât și la machiaj și coafură.

Locul 2 – Venera Arapu: Venera mizează în continuare pe același stil uber-chic pe care tot  ea l-a impus. Jacheta de smoking McQueen este purtată cu o fustă care face ca picioarele să pară interminabile, iar coafura pare un omagiu adus modei anilor ’80, una din obsesiile fashion ale perioadei.

Locul 1 – Alina Eremia: O explozie de pene roz, o jachetă purtată pe post de rochie, și un volum bine strunit cu ajutorul unei curele (nimeni nu vrea să își piardă talia într-o ținută, nici măcar de dragul modei). Ciorapul negru și pantoful stiletto (pe care l-aș fi preferat mult mai înalt, și din lac) întregesc perfect imaginea.


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !