TOP 10 vedete în costume! Iată cele mai stylish apariții!

Verdict.ro
December 20, 2017
December 20, 2017

Pe tot parcursul acestui an, am tot admirat ținute stilate compuse dintr-un costum de damă, de la cele mai clasice modele la variante reinterpretate. Ultima perioadă a readus în atenție această alegere vestimentară, vedetele profitând de tendințe, mizând pe un deux-pieces de inspirație masculină la evenimentele la care au participat.

Iată care au fost cele mai reușite apariții ale acestora, în topul realizat de Ovidiu Buta!

Locul 10 – Carmen Brumă: Poți obține un look foarte bun apelând doar la niște elemente simple: un joc bun al proporțiilor și culoarea sacoului care captează toată atenția. Toată această senzație de  ușurință cu care pare că acest look a fost alcătuit este întărită și de coafura lejeră.

Locul 9 – Cristina Rus: Un sfat pentru  toate iubitoarele stilului clasic: încercați măcar să înviorați imaginea alegând o culoare frumoasă, cum este acest roz. In locul bluzei, era de preferat o cămașă din mătase, cu mai mult volum.

Locul 8 – Carmen Simionescu: Un clișeu vestimentar, dar unul care arată perfect pe Carmen. Costumul este bine ales, cămașa albă joacă în filmul corect, cred însă că acel colier putea să fie evitat: papionul este mai mult decât suficient aici.

Locul 7 – Noemi: Una dintre cele mai interesante reinterpretări ale sacoului masculin, iar bluza roșie ne face să “citim” fiecare tăiatură executată de designer. Un punct în plus pentru încălțămintea aleasă, la fel de neașteptată ca și restul elementelor.

Locul 6 – Ilinca Vandici: Un crop top la un costum? De ce nu, câtă vreme vrei să te lauzi cu abdomenul tău plat. Imi place și șapca, dar încălțămintea, aleasă probabil să funcționeze ca un contrast de culoare la șapcă, nu arată OK aici. Mai bine alegi un pantof în nuanța costumului.

Locul 5 – Geanina Ilieș: Geanina alege cel mai neașteptat pantalon, un model pe care îl recomand doar fetelor înalte și silfide, altfel riscă să adauge (vizual) niste kilograme deloc necesare. In schimb, în partea de sus, fie alegea doar sacoul, fie bluza. Purtate împreună nu arată deloc bine.

Locul 4 – Diana Munteanu: Diana adaugă un strop de sex appeal în toată această mare de negru și linii masculine și cred că, de fapt, aceasta este cea mai bună modalitate să porți costumul de inspirație masculină. Coafura lejeră și lipsa ostentativă a accesoriilor sunt alte două lucruri importante care o fac pe Diana să arate spectaculos și modern.

Locul 3 – Gina Chirilă: Dacă aveam un top mult mai simplu, iar turbanul era îndesat mai hotărât pe cap, apariția Ginei era perfectă. Pe viitor, vă sugerez fie să purtați sacoul direct pe piele (acolo unde se poate, desigur), sau cu o cămașă masculină ori un top foarte simplu.

Locul 2 – Lidia Buble: Chiar dacă nu sunt mare fan al tricourilor cu mesaje, măcar aici el arată OK în combinația gândită de Lidia. Dar nu el este cel care face toata compoziția să arate interesantă, ci încăltămintea, perfect aleasă.

Locul 1 – Sonia Argint Ionescu: O interpretare bună a costumului masculin. Imi place, în special, sacoul cu volum exagerat, dar și detaliul roșu –floarea- care face lucrurile să pară extrem de fashion. Incălțămintea este bine aleasă, dar asortarea cu auriul de la căptușeala mânecilor putea să fie evitată.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !