TOP tendințe 2018 ! Află ce vei purta în noul an!

Verdict.ro
December 31, 2017
December 31, 2017

In mod inevitabil, odată cu sfârșitul anului vin și noile rezoluții în materie de modă. Dacă sperați la aceeași efervescență vestimentară, anul 2018 nu dezamăgește pentru căa da, noile tendințe sunt la fel de diverse cum sunt și ofertante, gata să satisfacă orice connaisseur. Intr-un moment în care exprimarea personală este încurajată, iar regulile și canoanele au ajuns în stadiul de simple repere, echipa Verdict a facut o selecție cu cele mai importante tendințe ale anului ce urmează.

1. Lavanda

Dacă ținutele all-red au pus monopol pe 2018, desemnarea ultra-violetului drept culoarea anului de către Institutul Pantone a schimbat direcția în materie de preferințe cromatice. Vrei să fii stylish anul acesta? Cu siguranță nu vei da greș cu o paletă de violeturi, plus nuanțele și derivatele aferente. Cea mai populară nuanță rămâne lavanda, predominantă pe podiumurile internaționale, de la case precum Erdem și Dries van Noten, până la Valentino.

2. Life in plastic

Ca o continuare a freneziei ‘activewear’, ideea de lux ia o nouă formă și desemnează în mod oficial materialele sintetice drept must-have ale sezoanelor ce vor urma. Moda nu a fost niciodată mai practică, iar tocmai datorită funcționalității, dar și a texturii și aspectului futuristic, plasticul devine unul din materialele anului, fiind propus nu doar de branduri axate pe youth-culture, cât si de case cu rădăcini clasice precum Chanel, Burberry sau Ferragamo. Dacă doriți un pardesiu transparent sau pur și simplu vă rezumați la o simplă geantă, 2018 vine cu o gamă variată de produse în acest registru și o nouă concepție asupra glamourului.

3. Sporty Spice

Spre surprinderea nimănui, saga ‘sport’ va continua în forta și în noul an. Dacă v-ați plictisit de sweatshirt-uri, pantaloni jogger, jachete parka sau bustiere sport în contexte clasice, este timpul să vă dezmeticiți, să îmbrățișați noul val și de ce nu, să vă îmbogățiți garderoba în acest sens. Mixurile eclectice au întâietate, iar regulile și canoanele respectate cândva cu desăvârșire ajung să servească drept fundația celui mai puternic trend din ultimii ani. Femeia lui 2018 este activă, ține la sustenabilitate, însă fără a-și compromite stilul vestimentar.

4. Franjuri

Puțină dramă nu va strica niciodată unui domeniu precum moda. Este vremea să dați la o parte ideea de ‘normcore’ pentru că franjurii au un ‘come-back’ puternic, așa cum s-a putut observa și pe podiumurile Celine, Loewe sau Calvin Klein. Indiferent de anotimp, franjurii vor fi omniprezenți în detalii de croi, readucând publicului ideea de feminitate clasică.

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !