TREND ALERT! TRENCH COAT-UL, PARKA ȘI BLANA, CELE MAI IUBITE ITEM-URI, ÎN 2018, DE CĂTRE VEDETE

Verdict.ro
January 9, 2018
January 9, 2018

Trench coat-ul, parka și blana! Acestea sunt cele mai COOL articole, în sezonul rece, din 2018. Într-adevăr, vremea devine din ce în ce mai capricioasă, iar vedetele s-au împăcat cu ideea . Au spus ”ADIO” gecilor subțiri și s-au conformat. Îmbracă tot mai des aceste item-uri. Și bine fac! Pentru că, pe lângă comoditatea pe care ți-o crează – o parka, blana sau chiar și un trench coat -ele sunt și în ultimele tendințe, iar toate marile case de modă au propus in acest an astfel de articole.

Așadar, avem trei piese! Trei variante extraordinar de ofertante. Sunt ușor de purtat și avem o paletă largă de culori la care putem apela cu încredere (pentru a ieși puțin din monotonia culorilor ”de iarnă”). Le putem purta ziua, seara, la serviciu sau chiar în club. Nu există limite!

Sunt fancy și nu ar trebui să-ți lipsească din garderobă în această iarnă. Fie că alegi o blană simplă (naturală sau artificială), o parka (simplă sau cu blană atașată) ori un trench coat (la fel, simplu sau cu blaniță, precum cel al Deliei), vei fi admirată și, cu siguranță, vei putea face față gerului de afară.

Te-ai hotărât? Tu ce porți în iarna aceasta?

 

 


Share

Asemănătoare

Ne dorim să rămâneți alături de noi în continuare!

Echipa Verdict are nevoie de acordul dumneavoastra in conformitate cu noile reglementari privind Protectia Datelor (GDPR).
Partenerii nostri folosesc tehnologii precum cookie-uri pe site-ul nostru pentru a ajunge mai usor la voi cu anunturi publicitare personalizate.
Prin acceptarea acestora va bucurați de continut, ne ajutati sa menținem site-ul gratuit si sa ne continuam demersul jurnalistic.

Iti multumim pentru acceptul tau !